ACİL GRİP
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40484
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 17:26
Konu: ACİL GRİP
Mesajı Yazan: kıvanç
Konu: ACİL GRİP
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2013 Saat 12:25
hocam tesekkurler aksamki cevap icin.kulak agrisi cocuklarimda ilk defa basima geldi.gercekten dediginiz gibi yeri gogu yikti.ilaci reddetmesi de ayri bir facia.Kadir bey merak ettigim ;neden iliadin iki gun gecmesine ragmen acmamis olabilir?uygulama hatasi olabilirmi? cunku el kol baglanarak ciyak ciyak vaziyette burnuna sikabiliyorum ilac yeterli doz girmemis olabilir mi?.2. srum--iliadine baslayinca neden aralarda serum fiz yoloji kullanmamaliyiz.ilacin etkisini azaltir mi? ccocuklar yatar vaziyette durmuyorlar.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: kıvanç
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2013 Saat 12:43
hocam sormayi unutmusum.iliadini toplamda dun 4sefer uyguladim .birdaha yapmayacagim ama - bugun az once uyandi agrisi yok 1 gun ara vereyim mi? yani 2.5gunde 6 defa uygulamis oluyorum. (yarim yamalak uygulamalar sayilir mi? uygulama sikliginin zarari ne olabilir hocam? cok sagolun.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2013 Saat 20:16
AGRI; sik Iliadin damla kullanmanizdan daha onemlidir, agri oldugunda kullanin. Hatta agri varsa, 3 gunden uzun bile kullanmak kabul edilebilir.
Serum Fiz aralarda kullanirsaniz, Iliadin'i sulandirmis olursunuz, tesiri azalir.
|
|