Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ateş..

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40506
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 14:40

Konu: ateş..
Mesajı Yazan: cemre12
Konu: ateş..
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2013 Saat 21:29
hocam merhaba..

18 aylık kızım burnu tıkalı değil akmıyor açık..öksürmüyor..kusmuyor..boğazında da sorun yok..ama 2 gündür 38-40 arası ateşli sadece ateşi var ve huysuz.. daha önce 6. hastalık da geçirdi o da olamaz..kan sayımı yaptıryammı hocam ya da ne yapmalıyım teşekkür ederim...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2013 Saat 23:35
Muhtemelen; Grip baslayacak. Yarin ve sonrasinda; nezle hali ve oksuruk olabilir. Gene de arada kalirsaniz, bir kan sayimi yaptirip bana yazin.

Mesajı Yazan: cemre12
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2013 Saat 22:57
tekrar merhaba hocam.. kzımnın ateşiş gündüz hep 38 dereceydi..öğlen uykusundan uyanınca doktora götürdüm yolda terledi ateşi düştü..tabiki muayenede de ateşi normaldi ve hafif gribal durum var dedi doktor...ateş düşürücü kullan dedi kullanmadığımı söyleyince 38.5 üzeri ateş mutlaka düşürülmelidir, ateşli havale hasar bırakırsa sonradan pişman olursun bu kadar rahatlık olmaz dedi..şu ana kadar hiç bir gribinde ilaç kullanmadım ama hem doktorlar hem de çevremdekiler beni çok yadırgıyor..rahat olmakla suçluyor..inanın ben onun her hastalığında üzüntüden kilo veriyorum..bu gün sol tarafım tutmadı hep uyuşuktu..doktordan gelince ağladım ağladım...bir yandan hastane peditustan sonra bronşiolit olan bebeklerle doluydu..iğneye geçiş yaptılar onlara da üzüldüm..velhasıl her hastalıktan güçlenerek çıkıyoruz farkındayım ama süreç yıpratıyor..iyi ki sizi tanımışım hocam her şey gönlünüzce olsun..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2013 Saat 00:18
Atesli havale ; hasar filan birakmaz...
Tabii, menenjiti dogru durust teshis edemeyip, tedavisi geciktiginden cocuk sakat kalinca, kabahati bu sekilde (-havale gecirttiniz ondan oldu diyerek-) aileye atiyorlar..
Turkiye de saglik konusu, hakikaten feci durumda..Bakalim millet uyandiginda bu sahtekarlar ne yapacaklar..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat