Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Acil kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40510
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 04:16

Konu: Acil kusma
Mesajı Yazan: Stnstn
Konu: Acil kusma
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2013 Saat 23:19
Kadi hocam merhaba.. 30 mayis 2013 dogumlu oglum emzirdikten sonra gazini cikarirken inanilmaz sekilde kustu buyuk insan gibi butun gun yediklerini kustu sanki cok telaslandim 😞sebebi ne olabilir acaba

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2013 Saat 00:03
Bilemem, tek bir tane cicek ile bahar olmaz..
Ya fazla geldi, ya bir evvelki ogunden kalan ve cikmayan gazi vardi. Pek bu yasta hastalik kusmasi olmaz, biraz daha takip edin, bakalim arkasi gelecekmi veya ishal olacakmi...Sakin bu durumda hastaneye filan gitmeyin, sahtekarlar, bir defa bile kusan bebege, yatirip serum takiyorlar.

Mesajı Yazan: Stnstn
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2013 Saat 00:35
Tabiki eski yazilarinizdan yola cikarak babasi teklif etsede goturmedim artk guvenim yok kimseye heleki aydinlattiginiz gbi ceplerini dusunen doktor diyemicegim insafsizlara.. Peki ishalde olursa ne olur kadir bey.. Nerdeyse 2 biberon kustu burnundan bile cikti soka girdik😞tesekkur ederim kadir bey

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2013 Saat 04:42
Bu yasta, hele sadece anne sutu alan bir bebekte, arkadan ishal gelmesi cok zor, ama gelirse de, sakin ILAC VERMEYIN.... Birakin mikroplari atsin. Ilk 1 senede bebeklerde anneden gecen antikorlar, bebekleri cok iyi korudugundan, siz de (anne de) ishal yapamayan mikroplar, bebekte de yapamaz..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat