cilt sorunu
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40521
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 19:50
Konu: cilt sorunu
Mesajı Yazan: DEFNEIRMAK
Konu: cilt sorunu
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2013 Saat 22:07
hocam 10 gün öncede kızımın elinin resmini gndrmiştm. elinde, kolunda ,dizkapağında ayağında kabartılar var. cildiyeye gtrdüm. alerjik ve purpura gibi bişey dedi .. hocam bu kabartılar önce elindeydi şimdi arttı. siz ıd reaksiyonu olabailir demiştiniz. dktr advantan ve hametan verdi. hocam bidaha resim gndryorum bunlar ne olabilir artınca moralim bozuldu. hala kaşıntı ve hassaiyet yok. kızım 27 aylık. 
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 11 Eki 2013 Saat 22:29
hocam buda kolundakiler.. bitek size güveniyorumm.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2013 Saat 00:13
Gordugunuz butun dokuntulerin uzerine; gunde 2x1 Nibulen krem surun..
1 hafta sonra goruselim..
|
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2013 Saat 00:25
hocam bide dktr immun sistemi zayıf çocuklarda olacağını söyledi vitamin kullanmalıymışım. sizce gereklimi. siz mantardanm şüphelnyorsunuz. yarın hemen kremi alcam .. Alah sizden razı olsun ...
|
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2013 Saat 00:28
Sacmalamis, bosverin dediklerine...Benim dedigimi yapin..
|
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2013 Saat 21:27
hocam kızımdaki döküntülere sizin önerdiğiniz nibuleni sürdüm dizkapağındakilerin bazıları kabuklandı. kolundakilerde bi değişiklik yok hatta diğer kolundada 5- 6 kadar çıktı. kremle beraber cilt dktru lordes vermişti 1 hafta onuda kullandım ama kaybolmaılar. hala çıkıncada canım sıkılıyor hocam birisi toprak alerjisi olabailr böyle uzun süregeçmez dedi olabilirmi . bide hocam vitiligodan korktum. hocam değerli düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler.
|
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2013 Saat 21:35
Vitiligo ile ilgisi yok. Sadece ilk resimde gorulen ufak beyaz alanlar,
1- Depigmente nevus olabilirler veya
2- Daha evvelce kabuklu yaralar vardi, yazin gunese cikinca saglan deri esmerlesti, kabuklu bolgeler anyi kalip, gorunur hale geldiler..
Her iki durumda da yapilacak bir sey tok..
Esas mevzumuz olan; "purtuklukler" id-Reaksiyonu olabilir. Bir tedbir, ayak parmak aralarina gunde2x1 Nibulen kremi surun.
|
|