Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

soguk algınlıgı ve grip

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40527
Tarih: 03 Mar 2026 Saat 18:53

Konu: soguk algınlıgı ve grip
Mesajı Yazan: black white
Konu: soguk algınlıgı ve grip
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2013 Saat 16:26
hocam mrb.benim 3.5 yaşında bir kızım var.10 gün önce ateşi 40 a kadar çıktı.bi türlü düşüremedim.dr götürdüm.kan tahlili yapıldı.bogazı çok kötü fena üşütmüş virüslü enfeksiyon dedi dr.serum taktılar.antibiyotik birde ateş düşürücü verdi.eve geldikten sonra kusma başladı.2 gün  günde 2-3 kere kustu.şimdi ateş yok kusma yok ama çok kötü öksürüyor.ne yapmam lazım? buarada küçük kızım da hastalandı yalnız onun kusması da ateşi  de öksürügü de var.ateşi geceleri çıkıyor yalnız.şimdiden tşkr.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2013 Saat 19:42
1-Domuz Gribi geciriyor...Tedavisi yoktur, cocuklarda zaten cok hafif geciyor, SAKIN ilac vermeyin..
2- "- bogazı çok kötü fena üşütmüş virüslü enfeksiyon dedi- "...
   Ne doktormus ama!! Hem "usutmekle" hastalik olacagini zannedecek kadar cahil, hem "viruslu enfeksiyon" (ne demekse) deyip, antibiyotik vermeside, zeka seviyesinin ne seviyede oldugunu gosteriyor..
3- Goruyorsunuz, hep anlatiyorum.. Bu namussuz hastanelerde yapilanlarin hepsi; SHOW amaclidir..Daha fazla para tirtiklamak icin cocuklara acimadan, hic gerekmedigi halde, Serum takiyorlar ve icine Novalgin koyarak sip diye atesi dusuruyorlar... Bunlarin hepsi; show.. ne oldu, eve gelene kadar cocuk eski haline dondu..
Hicbir sey yapmayin, bu namusssuz hastanelerden uzak durun, sakin Antibiyotik, oksuruk surubu, soguk alginligi ilaci diye satilan namussuz ilaclarida sakin kullanmayin.
3-5 gun atesi olacak.. Nezle hali ile birlikte, kusma ve ishali de goreceksiniz, sakin panik olmayin, hepsi kendiliginden iyilesecek..
Allah askina, butun uyelere soruyorum! Turkiye de hic; Domuz Gribi teshisi duydunuzmu??? Yoksa Turkler; hic mi Grip olmuyorlar?? Ne enteresan memleket, ne enteresan doktor bunlar..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat