cocukla beraber dustuk
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40613
Tarih: 12 Eki 2025 Saat 17:13
Konu: cocukla beraber dustuk
Mesajı Yazan: pervinn
Konu: cocukla beraber dustuk
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2013 Saat 08:43
hocam dun aksamustu gezmeden gelirken evin kapisindan ciktim 10 aylik cocugu kucagima aldim kapinin onune esik yapmislar esigi gormedim takilmamla dusmem ve cocugun kucagimdan dusmesi bir oldu. yani ben alcalinca cocukta dustu ama onunde asansor duvari vardi kafasinin oraya carpmis alni erik kadar sisti aninda. hemen buz koyduk zeytinyagli ekmek cigneyip koyduk. okadar korktumki .. cok agladi sonra hareketlerinde gariplik yoktu uyku saatide geldiginden arabada uyudu. eve gelince uyandi hareketlerinde anormallik olmadi gecede herzamanki gibi bikac kez uyandi yaninda yattim / alnin morarikligida yok ama alnin genelinde hafif bir sislik kabariklik var gozleri ve burnunun ustunde .dokundum yumusak ve cani yanmadi aglamadi. gozleri kucuk gorunuo .benim bugun diz kol agrilarim var bende kafami vurmusm nasil oldugunu anlayamadigim bir dusme gecirdik. acaba bebektede eklem agrisi veya ic kanama vs olabilirmi.. yinede endiseleniyorum. henuz 24 saat gecmedi. ben sebep oldugumicinde ayri vicdan azabi cekiyorum
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2013 Saat 18:54
Ikinize de bir sey olmadi. Hele 10 aylik bir bebekte, bingildak acik oldugundan, bu sekildeki dusme ve carpmalarda, kafa travmalari cok nadirdir. Ertesi gun, gozlerinin etrafinda olabilecek morarmalarda, normaldir.
|
|