Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alerjik Bronşit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40635
Tarih: 20 Tem 2025 Saat 11:32

Konu: Alerjik Bronşit
Mesajı Yazan: demosduru
Konu: Alerjik Bronşit
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2013 Saat 12:20
İyi günler dr bey nerden başlasam bilemiyorum..

Kızım şu anda 18 aylık geçen kış kabus gibiydi sürekli hastalandı alerjik bronşit teşisi konuldu 10 gün iyiyse 3 hafta hastaydı Pulmicort ve Ventolin buhar kullandık sürekli ve yanında birsürü ilaç bricanly yalnış yazdıysam özür dilerim, zatiten damla, petidus ama onun yan etkileri çokmuş o yüzzden dr versede ben kullanmadım. Önce grip oluyor ilaç kullansakta kullanmasakta geçer gibi oluyor vee hopp çocuk tıkaniyor nefes alıp verirken düdük gibi ötüyor mecbur buhar veriyoruz antibyotik kullanımı fazla olmadı 1 2 defa ( Boğaz enfeksyonları hariç) bronşit nedeniyle  MACROL verdi dr zorlamanın anlamı yok dedi antibyotik kullanmak şart dedi. Dr bey kızım çok sık hastalandığı için bu sene grip aşısı önerdi dr umuz ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için İMUZİNC diye bir şurup içirmeye başlayalı 3 hafta oldu şimdi  hastalandı ama öncekiler kadar şidderli değil. Siz ne önerirsiniz ne yapmam lazım 2  3 dr a götürdüm tahlil yapıp filim isteyende sadece muayene edn dr da aynı ilaçları verdi cevap yazarsanız sevinirim iyi çalışmalar..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Eki 2013 Saat 18:54
Immuzinc; hicbir halta yaramaz.. Ilac mumessillerinin soyledigi herbir yalana inanan boyle salak doktorlar oldugu surece, bu ilac firmalari daha cok is yaparlar Turkiye de..
Basiniza gelenler, zaten verilen bu abuk-sabuk ilaclar yuzunden... Pulmicort gibi kortizon ilacini verdiginizde; enfeksiyonlari bastirirsiniz, sahte bir iyilik hali yaratirsiniz ama acisi iste boyle cikar.. Eski yazilari okuyun.. Gripte boyle Kortizonlu ilaclari verenleri nereye sikayet edersiniz bilmiyorum.. Zira Saglik bakanliginda bile bu Kortizonlu spreylerin Griplerdeki zararini idrak edebilecek bir doktor yok...Bu sebeple, gozunuzu acin, benim butun yazilarimi okuyun. Size kendinizden baska yardim edecek kimse yok..
Simdilik BUTUN ilaclari kesin ve sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin...
Yaza kadar, zor bir kis gecireceksiniz..

Mesajı Yazan: demosduru
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2013 Saat 10:35
Cevap için teşekkür ederim ama önerdiğiniz goldmix  damlasını ne kadar aradımsa bulamadım başka bir alternatif varmı...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Eki 2013 Saat 20:09
ColdMix, 5TL lik ilac oldugundan, beyefendiler tenezzul edip satmazlar..
Onun yerine; gogusune findik kadar Vicks surup, ustunu ufak bir havlu ile ortup, oyle yatirin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat