Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Serum fizyolojik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40678
Tarih: 31 Ağu 2025 Saat 11:05

Konu: Serum fizyolojik
Mesajı Yazan: selege
Konu: Serum fizyolojik
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2013 Saat 21:31
iyi aksamlar kadir bey dilerim iyisinizdir.Bugunlerde tv,gazete gibi iletisim araclarinda serum fizyolojik gibi hazir burun damlalarini sakin kullanilmamasi gerektigini evde kendimizsu,tuz,karbonat ile yapacagimizin daha saglikli oldugunu ogrendim sizin gorusunuzu merak ettim saygilar.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2013 Saat 23:41
Biliyorsunuz, bizde hicbir seyin dogrusu halka dogru durust anlatilmaz. Bu hazir Serum Fiz. lerin cogunlugu disardan ithal ediliyor,Tuzlu suya dunyanin dovizi odeniyor. Evdekilerden daha sagliksiz olduklari ise, YALAN...Sanki her evde "hassas terazi" var. Kasik hesabi desen, bizdeki kasiklarin hicbirinin standardi olmadigindan, ne abuk-sabuk isler yapilacagini dusunmek bile istemem...
Sira tuzlu suya gelene kadar,60 kusur degisik isimde Parasetamol'e ( Calpol'un ana maddesi)kimler ruhsat vermis ona baksinlar.
Simdi zaten Turkiye'deki halkin ve doktorlarin zeka seviyelerini anladilar, dunyada ne kadar saibeli doktor, saglikci, uckagitci varsa Turkiye ye geliyor..Dr. Andrew Weil bile tasi taragi toplamis,Turkiye ye geliyormus.. Firsat bu firsattir, keseyi dolduracak.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat