Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ek gıda

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40772
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 01:50

Konu: ek gıda
Mesajı Yazan: aslıbebek
Konu: ek gıda
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2013 Saat 13:07
hocam merhabalar 5 ay 10 günlük 7.200 kg agırlığında bir kızım var doktor tavsıyesı ile bu ay ek gıdaya başladık sütüm az olduğu için ve kızım şu an kabız oldu kakasını fitille yaptırabıldım ve yemyesıldı beni emmesıde çok azaldı sütüm bitecek diye çok korkuyorum doktorumuz artık anne sütünü antibiyotik niyetine vericeğimi söyledi kızım beni emerken kabızlık problemimiz yoktu hersey güzeldi ama şimdi sadece geceleri emiyor günlük aldığı süt miktarı ne kadar olmalı hocam mamayı reddedıyor bazen beni emmiyor sadece parmaklarını emiyor açlık hissetmediğini düşünüyorum çünkü ben vermesem istemiyor sütü nasıl bir program izlemeliyim ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2013 Saat 17:44
4 aydan sonra, ilk baslanacak "ek gida" kutu sutleridir. Gunde; 50ml ile baslayin, eger bir aksi tesir olmazsa, hem sayi hem miktari arttirin. Ondan sonra azdan baslamak sarti ile; sirasi ile biskuvi (en fazla 5 tane) beyaz peynir, 6.aydan sonra da kati yumurta sarisi baslarsiniz. Gerisi eski maillerde var.
SAKIN: O meshur; "sebze corbalari" sacmaliklarina kanmayin.. Pirinc, patates, muz ve elma kabizlik yapar unutmayin..

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2013 Saat 18:31
hocam bugün ilk kez kutu süt verdim ama reddetti süt içmesini nasıl sağlayabilirim ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2013 Saat 22:35
Soguk ve 1 kesme sekeri ilavesi ile verin.

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2013 Saat 00:02
peki hocam deneyeceğim teşekkürler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat