Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

pipide iltihap

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Sünnet
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40785
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 19:34

Konu: pipide iltihap
Mesajı Yazan: secil
Konu: pipide iltihap
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2013 Saat 09:50
Dr bey merhaba.26 aylık oğlum var pipisi şişti ve ucu kızarmış.Dr a götürdük ucuna baktı ve iltihap olduğunu söyledi.önce "furacin soluble dressing merhem" verdi günde 3 defa sürülecek sadece 2 gün eğerki geçmezse bactrim antibiyotik verdi ama oğlum çişini yaparken huzursuz değil antibiyotik kullanımına gerek var mı bilemedim dr pipisinin ucunu açın dedi akşam yaptık mesela çok acıdığını söyledi fazlada yaptırmadı.bu ay oğlum boğaz enfeksiyonu geçirdi zimax antibiyotik kullandık 1 hafta sonrada orta kulak iltihabı oldu yine antibiyotik kullandık malesef agumentin.ilaçları bitti iyileşti derken ertesi günde pipisi şişti antibiyoik almaktan vucut direncide zayıfladı malesef.sünnet olması gerektiğinide ifade etti.ne tavsiyede bulunursunuz çok teşekkür ederim doktor bey.antibiyotiksiz atlatmak için ne yapabilirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2013 Saat 17:01
Sunneti unut...
Sadece kuvet icinde; "Sabunlu sicak su" ile yikayip, 10-15dakika oturtun, aninda duzelir.
ANTIBIYOTIK kullanimi icin, eski mailleri ve benim makalelerimi okuyun.

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2013 Saat 17:32
çok teşekkür ederim doktor bey

Mesaj Tarihi: 05 Kas 2013 Saat 12:10
bağışıklık sistemini güçlendirmek için "imuneks" şurup önerir misiniz?.çok teşekkür ederim.

Mesaj Tarihi: 05 Kas 2013 Saat 13:01
Merhaba Kadir bey oğluma dediğiniz gibi sabunlu sıcak suya oturttuk.toplamda 3 kez yaptık (verilen kremide toplamda 2 gün kullandık) dün akşam pipisindeki kızarıklık geçmişti.çok teşekkür ederim.Siteyi keşke daha önce keşfetmiş olsaydım.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2013 Saat 19:59
"bagışıklık sistemini güçlendirmek için "imuneks" şurup önerirmisiniz "

Boyle HAM HAYALLERLE ugrasmayin... Bu ve bunlarin benzeri (Esperitox, Echinesia) ilaclari "Sarlatan" ilaclaridir..

Mesaj Tarihi: 06 Kas 2013 Saat 11:47

Teşekkür ederim doktor bey sizden öğreneceğim çok şey var.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat