Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

uyku

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40807
Tarih: 11 Eki 2025 Saat 17:42

Konu: uyku
Mesajı Yazan: kbryldrm
Konu: uyku
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2013 Saat 12:06
Kadir Bey merhaba.
bu dönemde bi sıkıntımız var. size danışmaz istedim. üstüne çok düşmek istemiyorum ancak 18 aylık kızım var. kızım bir süredir geceleri ağlayarak hatta hıçkıra hıçkıra uyanıyor. genelde bir kez öyle ağrısı varmış gibide değil. babasına gitmiyor kimseye gitmiyor. bana sıkıca sarılıyor ve bırakmıyor. kızım bakıyım yüzüne diyorum mesela yapışıyor öylece ağlıyor bir süre sonra konuşuyorum onunla yanındayım annecim falan diye sakinleştiriyorum. uyuyor kalıyor. başka hiçbirşeyle ilgilenmiyor kandıramıyorum. Doktor bey keşke burda olsanız size o kadar çok ihityaç duyuyorumki biçok anne gibi. bu ne olabilir? bu sürekli olmuyor bide.
bir süre annanesi bir süre de babannesi bakıyor.mesela geçenlerde annelerden biri bakarken olmuştu istisnasız 2 hafta hergün bu şekilde uyandı. hafta sonları yani ben ve babası evdeyken böyle bir sıkıntısı olmuyor. sonra geçmişti. yine o 2 hafta bakan annemizde kalmaya başladı. ve gene geçen hafta ve dün uyandı bu şekilde. internette okudum çocuk normalden fazla sıkıldığında öpüldüğünde yani günlük aktivitelerinin dışında bişler yaşarsa korkarsa geceleri korkar falan diye bişler.
ne yapabiliriz doktor bey. yardım edin bana. kızım için çok endişeleniyorum :(
birde gündüzleri işten eve gittiğimizde bana özellikle kızıyor bu ara. yarım saat falan geçtikten sonra düzeliyor elimi bacağımı hiç bırakmıyor. biz öyle ilgisiz aillerden değiliz. kızımla olabildiğince kaliteli zaman geçirmeye çalışıyoruz. sevgimizi eksik etmiyoruz içim rahat bu ynden. özlediğinden falanmı yapıyor bilmiyorum. üzülüyorum ama. bu ara özellikle çok sinirli, mızmızlanıyor durup dururken ağlamaya başlıyor. anlam veremiyorum. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. kolay gelsin Kadir Bey..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2013 Saat 19:55
Gunduz olanlarin etkisi altinda kalabilir. Oyle gunlerde, aksamlari yatmadan evvel; 1 olcek Atarax surup icirin.

Mesajı Yazan: kbryldrm
Mesaj Tarihi: 06 Kas 2013 Saat 08:35
teşekkür ederim Kadir Bey..Psikolojik bi sıkıntı sanırım.. başka yapacak bişey yok..yine içim rahatladı tabiki birazda olsa...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat