Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bitmeyen ishal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40814
Tarih: 19 Kas 2025 Saat 09:09

Konu: bitmeyen ishal
Mesajı Yazan: eee ailesi
Konu: bitmeyen ishal
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2013 Saat 15:47
hocam 10 gün sonra 4 aylık olacak bir oğlum var 3.100 gr doğdu 3 aylık olana kadar herşey normaldi kilosu 6.200 boyu 64 cm,yaklaşık 20 gündür yeşil,ekşi kokulu ishal 2 kere kaka tahlili yapıldı herşey yolunda ama kilo alımı bir anda durdu enbaştan beri kusmaları vardı o devam edio ve ishali günde 1 veya  2 defa aynı şekilde devam edio,nefesi de ishali gibi kokuyo.20 günde 150 gr almış doktorumuz bugün inek sütü alerjisi dedi.bu nekadar doğru ve ben neyapmalıyım,oğlum sadece anne  sütü alıo yardımcı olursanız sevinirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2013 Saat 20:18
Zaten, gunumuzde, hersey; ALLEJI oldu... Kargadan baska bir kus bilmiyorlarki...
Arkadan "ishal" gelse bile sakin ilac vermeyin. Kilosunu takip edin, 1 hafta sonraki kilosunu yazin.

Mesaj Tarihi: 13 Kas 2013 Saat 23:42
hocam kilo takibinde yaklaşık 3 haftada 400 gr almış.ama ishali aynı şekilde devam ediyor.5 gündür süt ve süt ürünleri ve alerjen yapacak hiçbir besini tüketmediğim halde ishali aynı şekilde devam ediyor.ne yapmalıyım lütfen yardım.

Mesaj Tarihi: 13 Kas 2013 Saat 23:44
hocam bu arada beslenme aralarını açtım 3 saatte artık anne sütü alıyor,kusması azaldı fakat ishali ve karnının gurultusu devam ediyor.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2013 Saat 02:19
Beni de sasirttiniz...
4 aylik bir bebekte, gunluk kaka sayisi; 7'den fazla olmadikca, bir "ishalden" bahs edilemez... Cok yedigi icin o sekilde kaka yapiyor, hastalik olsa, kilo kaybi olurdu.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat