antibiyotikler
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40902
Tarih: 08 Eyl 2025 Saat 22:39
Konu: antibiyotikler
Mesajı Yazan: okyanus_16
Konu: antibiyotikler
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2013 Saat 15:22
merhaba doktor bey,kızım 2 yaşında hala emziriyorum.kesmeye calıştım fakat olmadı.ben çok sık grip ve faranjit oluyorum.ve oluncada mecburen antibiyotik alıyorum.emzirdiğim için çok üzülerek alıyorum.antibiyotiğide son ana kadar almamaya dikkat ediyorum ama bogazlarım o kadar kötü oluyorki artık mecbur kalıyorum.emzirdiğime göre ilaç veriliyormuş!!!! ama sonuçta ilaç.çocuğuma zararı nedir süte zararı nedir daha başka ne yapabilirim.doğal yollardan.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Kas 2013 Saat 19:09
Hicbir zarari yoktur. Cocugunuzun en ufak bir ateslenmesinde, (Virutik olanlar dahil) hemen Antibiyotikleri cok yuksek dolarda bile dayamaktan cekinmeyen doktorlar, cok enteresandir, is; sut veren anneye geldiginde, bir titizlesirler bir titizlesirlerki, sormayin gitsin... Onlar bebeklere, antibiyotikleri verirken zararli degildir, ama annenin sutunden, "eser" miktarlari gecince nasil oluyorsa, hemen "zararli" damgasini vururlar..
Gonlunuzu ferah tutun ve o " Anne sutu dusmani" doktorlarin ukalaliklarina kulak asmayin. Antibiyotik harici alacaginiz ilaclari bana sorun, veya eski maillere bakin.
|
|