Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kakada kanın sütle ilgisi var mıdır

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40935
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 12:58

Konu: kakada kanın sütle ilgisi var mıdır
Mesajı Yazan: semah
Konu: kakada kanın sütle ilgisi var mıdır
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2013 Saat 13:34
hocam merhaba ne sorunumuz olsa ilk aklımıza geliyorsunuz ve hep derdimize yetişiyorsunuz çok sağolun. benim 1 yaşına girmek üzere kızım var bu güne kadar anne sütü yoğun olarak 6 aydan beridir de az miktarda ek gıda veriyorum yalnız hiç süt veya mama içmedi yemeklerden yoğurt ayran vs yedi. yakında işe başlayacağım ve yanında uzun süre olamayacağım için biberon aldım ve süte alıştırmak istedim. Dün akşam ilk defa süt içti( 1 çay bardağı kadar) gece doğru dürüst uyumadı,hep karnının üstüne dönüp ağladı ve sabah yarım çay bardağı süt içti bu sefer de ıkına ıkına kaka yaptı bir baktım kakası hardal sarısı cıvık ve biraz da kan var. sütü kesersem geçer mi alakası var mıdır? ne yapmalıyım? teşekkürler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2013 Saat 20:31
Ilk verdiginiz sut; "kutu sutu" olsun ve 1 defa; 50ml den baslayin.. Sakin "diyet-yagsiz" sutlerden olmasin. GENE AYNI TABLO OLURSA, KESIN ve 1 AY SONRA TEKRAR DENEYIN.

Mesajı Yazan: semah
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2013 Saat 11:05
kutudaki günlük sütlerdendi hocam yalnız ben 1 yaş artık diye miktarını 50ml ile başlamadığım için mi bilmiyorum dün size msjımdan beri süt vermedim ama bu sabah kakası yine aynıydı kaka yaparken ağlamasının dışında genel durumunda bir değişiklik yok. cevabınız için teşekkür ederim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2013 Saat 18:25
2-3 gun vermeyin, bir bakalim...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat