Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

damak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40987
Tarih: 04 Eyl 2025 Saat 08:11

Konu: damak ağrısı
Mesajı Yazan: murge
Konu: damak ağrısı
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2013 Saat 00:36
Hocam merhaba,

41 aylık kızımın dün 38,8'e çıktı ateşi. burnu da çok tıkalıydı. bugün yine 38'lerde seyretti ateşi, sürekli balgam çıkarıyor, geniz akıntısı çok fazla. bir de bugün sürekli damağım ağrıyor dedi. baktığımda üst damağında beyazlıklar gördüm. biraz öncede uykusundan ağlayarak damağım çok ağrıyor diye uyandı. bu ağrıyı ve beyazlıkları ateş yapmış olabilir mi Hocam? benim ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Kas 2013 Saat 07:50
Hayir; Agri, beyazliklar ve ates; gecirmekte oldugu enfeksiyona baglidirlar. Muhtemelen gecirdigi Gripal enfeksiyon; atesi, beyazligi ve agriyi yapiyor.

Mesaj Tarihi: 17 Kas 2013 Saat 23:16
Hocam merhaba,
biraz önce uykusundan uyandı ağlayarak. Balgam çıkartmaya çalıştı olmadı zorladı sonra çıkardı bir baktım kanlı. Panik oldum, baktım burnu kanıyor. Hocam bu burun kanaması nerden çıktı şimdi? Aklıma kötü kötü şeyler geliyor... Korkuyorum...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Kas 2013 Saat 06:49
Burunda, Gribe bagli odem oldugunda, burun-ici sathi cok gerilir ve incelir.ZORLADIGINIZDA DA COK KOLAYLIKLA KANAR. Yuzunu soguk suyla yikayin ve soguk suyu burnuna cektirerek, nazikce sumkurtun. Burun boslugunda, kan pihtisi kalirsa, kurudugunda, jilet gibi burun icerisini keser.

Mesaj Tarihi: 18 Kas 2013 Saat 08:41
Çok teşekkür ederim Hocam. İyi ki varsınız sağolun..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat