Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

diş ve davrnış

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41095
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 13:39

Konu: diş ve davrnış
Mesajı Yazan: tunc
Konu: diş ve davrnış
Mesaj Tarihi: 24 Kas 2013 Saat 23:18
merhaba kadir beyyy.oglum 14 aylık 4 altta 4 üstte olmak üzere 8 dişimiz var şimdi 4 tane daha patlatıyor ama ben şimdiye kadar hiç zymoflur kullanmadım yazılarınızda okudum ama geçmi kaldım cok sizce başlasam şimdiden sonrada etkisi olurmu??

ayrıca en önemli sorumda şu: kimseyede bahane vermedim ama en sevmediğim huylar oglumda mevcut ve ben bunları yaptıgında nasıl davranaagımı bilmiyorum 2.5 yaşından önce terbiye edilmez brr cocuk demişsiniz ama umarım bu sorunlar geçicidir (vurmak,ısırmak,kızdıgında kendi kafasını saga sola vurmak,parmak sokup kendini kusturmak ve eline ne gecdiyse balkondan camdan vs.fırlatıp atmak) 

şimdiden teşekkür ederim. :)

-------------
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Kas 2013 Saat 01:41
Zymafluor'a hemen baslayin.
2.5 yasindan evvelki "terbiyeden" kasit, ikna ederek, kalici bir terbiye veremezsiniz.. Tabiki nahos durumlarda, hemen tepki vereceksiniz. Ama bilinki, siz arkanizi dondugunuzde, gene yapacak. Vurdugunda, isirdiginda, sizde ona vurun, isirin.. Sizden tepki gelmezse, baskalarinada ayni sekilde davranir.. Baskalarinin gosterecegi tepki, sizinkinden cok daha insafsiz olacaktir...
Balkona ciktiginda, eline bir seyler geciremesin. Tedbir alin..

Mesajı Yazan: tunc
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2013 Saat 23:35
tekrar merhaba hocam zymafluoru aldım eski maillerde hangi dozda ve nasıl kullanılacagınada baktım her yaş grubu için farklı yaşlara kadar kullanım yazıyor 15 aylık oglum için başlıcam bu hapa fafat kaç yaşına kadar kullanmam gerekli?

-------------
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2013 Saat 03:52
10 yas biten kadar kullanin.
0-2 yas :1 tablet
2-4 yas :2 tablet
4-10 yas :4 tablet, (muntazam dis fircaliyorsa, 3 tablet)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat