Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

serozotit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41198
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 07:21

Konu: serozotit
Mesajı Yazan: denizalkan
Konu: serozotit
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2013 Saat 17:14
Merhaba Kadir Bey.6bucuk yaşındaki kizimin genizeti ve bademcikleri buyuk ve dolayisiyla az duyuyor. Serozotit tanisi kondu.4yasindayken size getirdigimizde kuculecek demistiniz fakat  malesef kuculmedi.2 sene boyunca sizin yontemlerle serum fiz.ve illadinle idare ettik ama duymasi agirlasti ve dr.a gittik.dr. genizetini alacagini ve bademciginde bir bolumunu alip ise yarayan bolumunu birakacagini ve kulak zarina cizik atarak suyu cikaracagini soyledi.su ağdali hal aldiysa kulak tupu yerleştireceğiz dedi. Sizce artik ameliyat zamani geldimi ne yapmalıyım lutfen yardim edin. Serozotithastaliginda yeni bi yontem bulundumu teşekkür ederim simdiden:(

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2013 Saat 21:00
Seroz Otit: Oztaki borusunun kapanmasi ile, Orta Kulak boslugunu nemli tutmaya yarayan, gozyasi yapisindaki sivinin, Oztaki borusundan akamayip, Orta KULAK BOSLUGUNDA BIRIKMESI HADISESIDIR. Eger her kulak agridiginda, antibiyotik kullandi iseniz,basiniz derttedir demektir.
Iliadin damla ile Oztaki borusunu acabilirseniz, hadise kendiliginden geriler. KARAR sizindir..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat