Hocam oğlum 8 yaşında yaşıtlarına göre en az bir buçuk yaş daha ufak tefek ve kısa boylu, halası da hekim olduğu için bu durumu ben hiç dert etmedim, ben kısayım,babası da ortaokulda aniden uzamış gibi sebeplerden dolayı telaşlanmıyorum,sıkıntılı bir durum olsa halası da en azından bu konuda bir şey derdi diye düşünüyorum...
bir haftadır oğlum başım ağrıyor diyor,bende de hastalık hastalığı tarzı bir durum olduğu için kendi kendime dertleniyorum ... bir haftadır yaptığım izlemeden bütün gün baş ağrısı şikayeti etmiyor,futbol oynarken bir şeyi yok ,sadece yemek yiyip akşam yatağına uzanıp tv izlerken anne başım ağrıyor diyor,gidiyorum işte burası diye bir gün sol tarafı,bir gün alın bölgesini,bir kaç kere de başının tepesini gösteriyor... beş dakika sonra falan geçti diyor.. yarım saat sonra tekrar soruyorum ( az evvel sordum yine sol tarafını gösterdi,buram acıyor diye ) işthsızlığı,kusması,uyanıp ağrı için aglaması yok.geçen yıl karın ağrısından dolayı doktora gttiğimizde doktor sinüzit demişti ant. tedavisi yapılmıştı,bir de kansızlığı vardı üç-dört şişe şurup içtik.
bunları işe yarar bilgiler olsun diye söylüyorum hocam, şimdi hastaneye gitsem ,tahlil,röntgen,mr vs.. diye strese gireceğiz, eğer şu an için hastaneye gitmemize gerek bir durum var mı en azından onu bileyim yeter.
|