Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kardıolojı. Sunnet.

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İç Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41250
Tarih: 02 Eyl 2025 Saat 19:02

Konu: Kardıolojı. Sunnet.
Mesajı Yazan: mehmet
Konu: Kardıolojı. Sunnet.
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2013 Saat 20:31
Kadır bey merhaba;
Mehmet 2008 dogumlu. Sayenızde hastalıklarımızı cok rahat atlatıyoruz. Benım sıze bı kac sorum olacak.

1.mehmet arkadaslarına gore parkta,okulda,evde hemen yoruluyor. Bacaklarım agrıdı dıyo. Saglıkocagına goturduk. Kılo alıyomu ,ıstahı nasıl dedı. Istah pek fazla yok 19,5 kılo dedım. Yorgunluk ve ıstahsızlık oldugu ıcın kardıolojı bolumu mutlaka gorsun,bu kadar yorulması ıyı degıl dedı. Kalbınde problem olabılır dedı.

2. Mehmetın pıpısını hıc gerıye dogru ıtmedım.. Dr pıpısıne baktı ve gerı ıttı. Tabı cocuk kıyametı kopardı.tabı pıpı gerı gıtmedı. Bu cocuk boyle sunnet olursa cok kotu olur. Hemen sunnet yaptırın yoksa sunnetten sonra cok acı ceker, ıyılesmez dedı. Sızce nedır mehmetın durumu. Cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler. Saygılar .......

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Ara 2013 Saat 23:16
5 yasini biten bir cocuk; 18kg olur...Oglunuzun;1.5kg fazlasi var.
1- Kalbinde sorun olan bir cocuk, bu kadar guzel gelisemez. Ayricada, kalbinde "cabuk yorulacak" kadar hastalik olan cocuklarda, muayene bulgulari olur. Ufurum olur, Siyanoz olur... Bu kadar sacma bir yorum ile kardiyolojiye gidilmez.
SAKIN o pipiyi ellemeyin. Sunnet derisi henuz, pipinin bas kismina yapisik vaziyette. Bilakis, bu tip pipilerde, ne kadar gec sunnet yaptirirsaniz o kadar iyidir. Bunlar cidden son derecede CAHIL doktorlar. Zamanla, pipinin boyun kismindan salgilanan "smegma" sivisi, bu yapisikliklari ayiracaktir. Bazen bu smegma sivisi, sunnet derisi altinda, sanki bir "kurufasulye" varmis gibi goruntu verir..

Mesajı Yazan: mehmet
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2013 Saat 17:10
Kadır bey merhaba;
Pekı muayenede cıkar demıssınız. Mehmetı en son sız tam anlamıyla muayene etmıstınız. Saglıkocagı dakı dr sadece gogsunu dınledı. Nasıl muayene olması gerekır kı bellı olsun.
Seneye yazın sunnet yapmayı dusunuyoruz. Erken mı yada gecmı kaldık. Cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederım. Iyıkı varsınız. Etrafımdakı ınsanlar yada dr lar hernekadar bana tepkı gosterseler bıle ınanın herkesı karsıma alıyorum. Bızım kadır amcamız var dıyorum. Icım cok rahat. Allah razı olsun. Saygılar.....

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2013 Saat 01:41
Kalbinde bir sorun olsa idi, once ben anlardim..Olsa idi, ayrica; Ufurum olurdu, Siyanoz olurdu...Bunlarda, yok!!
5 yasinda Sunnet biraz erken sayilir.. Ancak "Toplu sunnet" seklinde olursa, olabilir. Iyi "gaza getirilmesi" sarttir..
Okumaya devam edin. Son makalemi (Meningokok B asisi) okudunuzmu?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat