Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sinuzit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41274
Tarih: 02 Kas 2025 Saat 17:42

Konu: sinuzit
Mesajı Yazan: spancm
Konu: sinuzit
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2013 Saat 22:21
Hocam merhaba,pediatri uzmanisiniz fakat kendi sorunlarimizi da size danisiyoruz cevaplarsaniz seviniriz.hocam arkadasim yillardir sinuzitten muzdarip.uygulanmayan tedavi kalmadi.surekli bas agrisi ates geniz akintisi.sizin oneriniz nedir yetiskin hastada bu durumda acaba?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2013 Saat 02:10
O STRESI uzerinden atmadan, o Sinuzit ASLA tedavi olmaz...

Mesaj Tarihi: 04 Ara 2013 Saat 09:38

hocam iyi günler.uzun süre geçmeyen bir sinüzit stresle mi alakalıdır demek istiyorsunuz.o da ameliyat olmayı düşünüyordu ?

Mesajı Yazan: esya
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2013 Saat 13:24
Konuya müdahil oluyorum ama benim eşimde de aynı problem vardı. Üstelik bu sıkıntı burun kemiği ameliyatından (sinüsleri de açtılar o sırada güya) sonra oldu. İki kış senede bir defa çok yüksek ateşle birlikte acile gitmek zorunda kalıyordu. Arkasından durup dururken burundan iltihap gibi bir akıntıyla geçiriyordu rahatsızlığını. Hocamızın dediği gibi stres çoktu malum. Ama öbür seneye (Kadir Beyi o zaman tanıdık) dönüşümlü iliadin ve serum fiz. tedavisini yaptı. Çok şükür o seneden sonra ateş ve o akıntı olmadı çok rahatladı. Artık bu şekilde devam ediyor. (Her seferinde Kadir Beye dua ediyorEmbarrassed) Tabi Kadir Bey daha iyi bilir ama bu yöntemi tavsiye ederim bir denesin....

Mesaj Tarihi: 04 Ara 2013 Saat 19:38
Dogru. Aynen uygulayin. Esas onemli olan, uzerinizdeki stres halini atin.

Mesaj Tarihi: 05 Ara 2013 Saat 08:37
Cok ozur dilerim ama bu donusumlu tedaviyi aciklar misiniz bilgimiz yok bizim nasil yapildigina dair.

Mesaj Tarihi: 05 Ara 2013 Saat 21:44
Ilk 3 gun: Iliadin damla(buyuklerde sprey olabilir)2x2'ser damla,bilahare Serum Fiz; 10'ar damla damlatiliyor. 2-3 gunde duzelme olmazsa, tekrar;Iliadin kullaniyor.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat