Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

öksürük-brun tıkanıklığı-ses kısılması

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41292
Tarih: 26 Kas 2025 Saat 03:53

Konu: öksürük-brun tıkanıklığı-ses kısılması
Mesajı Yazan: selege
Konu: öksürük-brun tıkanıklığı-ses kısılması
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2013 Saat 14:33
kadir bey geçen hafta 8,5 aylık oğlumun öksürük şikayetini yazmıştım ve dr bisürü ilaç yazmıştı.Yalniz,sizin tavsiyenize uyarak ilaç kullanmadım ağzına limon damlatıyordum,cold mix ve serum fiz.ile tedavi etmeye çalışıyorduk ancak / gündür aynı hiç değişiklik olmadı hatta öksürük şiddetlendi sanki cigeri çıkacakmış gibi öksürüyor,/ gü uzun zaman değilmi? iyileşme yerine şimdide sesi kısıldı yoksa antibiyotiğemi ihtiyaç var bilemiyorum çok üzülüyorum ve eşimle ilaç kullanmıyorum diye kavga ediyoruz akıl verin nolurrr..saygılar

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2013 Saat 22:20
Nezle ve oksuruk hali,en az:2-3 hafta surecek..Hastalik, iyilesmeye basladiginda, akinti koyulasacak. Oksuruk biraz daha sertlesecek. Sicak buhar, Serum Fiz ColdMix iyi gelir, devam. Kotu bir sey olsa, aniden atesi cikar. 100 cocuktan, 5'inde sonradan antibiyotige ihtiyac olur. Bizim doktorlar, "- bu 5 cocugu koruyacagiz-" diye, 95 cocuga, gereksiz yere antibiyotik verirler. Benim kafamin calismasi ile "bu zihniyetteki doktorlarin" kafa calismasi farklidir. Ben, o 5 cocuga, gerektiginde antibiyotik veririm, 95 cocugu magdur etmem..   

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat