Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

davranış ve küslük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41308
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 06:42

Konu: davranış ve küslük
Mesajı Yazan: tunc
Konu: davranış ve küslük
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2013 Saat 11:55
hocam merhabalar.2-3 gündür cık canım sıkkın resmen benimde pisikolojim bozulmuş durumda 15 aylık oglum cok hareketli evde tencere kaşık leğen cekmece dolap vs.ne varsa akarıştırıp dagıtıyor bazen görmemezlikten geliyorum ama bazende sinirleniyorum yorgun düşüyorum bagırıyorum ogluma poposuna vuruyorum ağlıyor ve bana sarılmaya calışıyor bende hemn yumaşamıyorum ama sonrasındada üzülüyorum e insanız sonuçta sinirlerime hakim olamadıgım durumlar oluyor bu onun pisikolojisini cok etkilermi ayrıca 15-20 kelime söylüyor birtek anne demiyor bu bana kızdıgından olabilirmi cok üzülüyorum :(

-------------
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2013 Saat 18:28
1- Erkek cocuklari; 4 yasina kadar, tek bir kelime bile soylemeyebilirler.
2- Oglunuzun derdi; "tencere, tava, cekmece " degil... Onun derdi; sizinle oyun oynamak, kendisi ile daha fazla ilgilenmenizi istemek... Oturun o tencere, tava, kasiklarla oyunlar kurun, "senaryolar yazin".. Cocuklar, nadiren tek baslarina oyuncaklari ile oynarlar. Bunu da daha ziyade, hayal gucu fazla olan cocuklar yapabilirler. Onlarin herzaman TERCIHLERI birileri ile beraber oyun oynamaktir. Su anda; onun en "favori" oyun arkadasi SIZSINIZ...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat