Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ASTIM VE NEBUL TEDAVİSİ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41327
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 08:37

Konu: ASTIM VE NEBUL TEDAVİSİ
Mesajı Yazan: HTCMTLK
Konu: ASTIM VE NEBUL TEDAVİSİ
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2013 Saat 14:07
Sayın hocam benim 5 yaşında kızım var..2.5 yaşına kadar iki kez bronşiolit oldu ve zinnat kullanıldı.2.5 yaşından sonra geçmeyen kuru öksürük başladı..ve 6 ay sürdü.bu arada ralleri ve wheezing leri oldu ..o zamanlarda makrol kullanıldı...bu arada astım tanısı almamak ve nebul tedavisine başlamamak için en az 4 dr değiştirdim.ama en sonunda 3 yaşında nebul tedavisine başlandı...flixotide ve ventolin..bu arada bir de solunum allerji de prof..bir hoca da gördü..o da aynı tedaviyi verince mecbur devam ettik..allerji testleri 3 yaşında yapıldığında negatif çıkmıştı..şimdi iki yıldır ventolini aktif dönemde ( ki hiç wheezing olmadı hep ralleri oldu bu dönemde) rahat dönemde flixotide rutin kullandık...ben bu ilaçları kesmek istiyorum ama 2 yıldır takip eden dr umuz kesmiyor..en ufak bir burun akıntısı ertesi gün ralle çeviriyor..önerinizi merakla bekliyorum hocam şimdiden saygılar teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Ara 2013 Saat 17:58
Butun basiniza gelenlerin sebebi zaten: Flixotide... Tabiiki, o sarlatan doktor. kesmek istemez zira o zaman cocuk kendiliginden duzelir.. Ayricada; gelmisiz, Araligin 7'sine... Hangi pollen, hangi cicek Allerji yapiyorda, Flixotide'a gerek oluyor??? O SAHTEKAR DOKTORDAN UZAK DURUN VE VERDIGI ILACLARIN tamamini HEMEN kesin...
Eger; gecirdiginiz, Bronsiolitleri Zinnat ile tedavi eden, gene bu doktorsa, sizin o zaman uyanmaniz gerekirdi. Neyse, zararin neresinden donerseniz kardir. Biraz sikintili,3-5 gun gecireceksiniz... Limonlu bal, Serum fiz ve aksamlari basucuna 2 damla ColdMix damlatmaniz yeterlidir. Sikistiginde, "sicak buhar" da iyi gelir...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat