Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alerji

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4134
Tarih: 01 Oca 2026 Saat 09:37

Konu: Alerji
Mesajı Yazan: ozmoz
Konu: Alerji
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2008 Saat 21:06
 Hocam iyi akşamlar.Benim kızım 5 aylık. Son ayında 380 gr kilo alabilmiş. Çok kusuyor.Hiçbir mmayı almıyo.Anne sütü alıyor. Çok isteksiz emiyor. Doktorumuz anne sütünün içindeki bir proteine alerjisi olduğunu söyledi. Ben de hangi besine alerjisi olduğunu anlamak için deneme yapmak istiyorum. Benim aldığım besinler ne kadar sürede anne sütüne geçer.Belli bir zamanı var mı. Ayrıca başka bir öneriniz var mı? teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2008 Saat 09:08
Merhaba...
Beş aylık bir bebeğin kusması için daha sık görülen başka nedenler varken neden anne allerji düşünüldü, bilemiyorum ama eğer böyleyse en sık neden inek sütü proteini allerjisidir. Bu nedenle siz  öncelikle süt ve süt ürünlerini kesin. 48 - 72 saat yeter anlamanız için. Sevgiler...

Mesaj Tarihi: 08 Oca 2008 Saat 10:59
 teşekkürler hocam yalız kusma feğil döküntüler oluyor yanağında.Kusmanın nedeni ne olabilir.

Mesaj Tarihi: 08 Oca 2008 Saat 12:10
 Hocam çok rahatsız ettim ama kakası genelde mukuslu. Yaşadığımız yerde tıp fakültesi var düzenli gittiğimiz doktorumuz da profosör.Ama ben geç kalmış olmak istemiyorum.Gastroentoroloji yada alerji bölümüne götürmeli miyim.Teşekkürler.

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2008 Saat 09:31
Bence allerji bölümüne götürüp bir de onların değerlendirmesini sağlayın. Sevgiler...

Mesaj Tarihi: 09 Oca 2008 Saat 20:31
 Çok teşekkürler ilginize

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat