Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ATES acill lutfenn suan

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41359
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 23:41

Konu: ATES acill lutfenn suan
Mesajı Yazan: eskaza
Konu: ATES acill lutfenn suan
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2013 Saat 16:16
Merhabalar.oğlum bug n öğlen saatlerinde halsizlesti ve biraz ateslenmeye basladi şuan ateşi 39 ne yapmami onerirsiniz acill lutfen

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2013 Saat 19:24
Bu kadar az bilgi ile bir sey soylemem guc. Agirligi, yasi..
Agizda koku, dilde pas varmi? Burnu akiyormu? Eski maillere bir bakin.

Mesaj Tarihi: 10 Ara 2013 Saat 11:16
15 kg agirliginda 4.5 yasinda hocam dun gece en son 39.5 oldu ateşi gece 12 de minoset verdim o saatten beri ilaç kullanmadim zencefil bal ve limon karistirdim sabah aksam verdim.ayriyeten limonlu su icirdim.kendiliğindenddüşüyor ve tekrar cikiyor şuan gayet iyi 36 ya düştü doktora götürmek istemedim.portakal suyu mandalina suyu iciriyorum ayriyeten hocam sizin tavsiyeniz nedir doktora gitmelimiyin .ilacsiz düşünce götürmek istemedim.dun ateşi çok yükseldiğinde ilik duş aldirdim biraz sayikladi halüsinasyon gördü gibi oldu korktu bagirdi dustan sonra iyi oldu ilik bezlerle de kompres yaptim eklem yerlerine şimdiden çok tesekkur ederim ilginiz için allah razi olsun

Mesaj Tarihi: 10 Ara 2013 Saat 11:17
Agizda koku dilde pas yok hocam

Mesaj Tarihi: 10 Ara 2013 Saat 11:29
Burnunda akinti da yok hocam

Mesaj Tarihi: 11 Ara 2013 Saat 00:40
Grip geciriyor. Atesli devre: 4-5 gun , Grip devresi: 2-3 hafta surecek. Ates ile fazla ugrasmayin, cok gerekirse, Calpol verin, sakin soguk tatbiki yapmayin. Esli mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 11 Ara 2013 Saat 09:05
Hocam dun ateşi kkendiliğinden düştü e hic yükselmesi biraz burnu aktif bogazinin agridgini söyledi ama şuan yeni uyandi çok sukur hicbiseyi yok gayet iyi görünüyor.sizce bu iyiliğinealdanip okula gondermelimiyim yoksa  istirahat mi etmeli 

Mesaj Tarihi: 11 Ara 2013 Saat 09:07
Çok tesekkur ederim siz ne kadar iyi bor insansiniz Allah sizden razi olsun insallah

Mesaj Tarihi: 11 Ara 2013 Saat 18:58
Tam bir geceyi; atessiz gecirdikten sonra, okula gidebilir. Sogukta fazla kalmasin, 1 hafta "nekahat" suresi vardir, dikkatli olun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat