Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sintigrafi ve sondali usg

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41387
Tarih: 20 Ara 2025 Saat 17:02

Konu: sintigrafi ve sondali usg
Mesajı Yazan: elif sevval
Konu: sintigrafi ve sondali usg
Mesaj Tarihi: 10 Ara 2013 Saat 17:28
Merhaba kadir bey,ben bir arkadasim için bilgi almak istedim.arkadasimin  7 aylik kizi var.2 defa iye oldu yani öyle dediler.tahlillerinde nitrit negatif.fakat her iki tahlilin kültür sonucunda üreme cikmis.doktoru USGiistemiş.her iki böbrek ust-orta zonda sig kontural çekinti izlenmiştir diyo.doktorları devlet hastanesinde prof.a yönlendirmiş doktor sintigrafi ve sondaki ultrason istemiş.arkadasim çok korkmuş ve radyasyon alacak diye de endişeli.siz ne tavsiye edersiniz.tesekkurler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2013 Saat 01:19
Kazik yemisler.. Zaten bu uckagidi; el kadar cocuga o tetkikleri yapabilmek icin, ki...ndan uyduruyorlar.
O SAHTEKAR CETE'den uzak dursunlar. O cocugun hicbir seyi yok. Hele o namussuz Prof. , tam uckagitcinin Allahi. Bunlari gazeteye filan vermek lazim.
Nemi tavsiye ederim... Bu namussuzlari ibreti-alem icin, rezil etmek icin, ne gerekiyorsa yapin..
Basindan beri o kizin hicbir rahatsizligi yok..

Mesajı Yazan: elif sevval
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2013 Saat 11:49
Doktor bey kültür sonucunda koloni sayisi falan yok sadece gram(-) bacil görüldü yaziyor.birde USGsonucunu yazmistim.her iki bböbrekte ust- orta zonda sig kontural çekinti izlenmiş diyo bunda korkulacak bisey varmi.böbrekte hasar veya mesanede kacak olabilir demişler.sizden bahsetmiştim arkadasima simdi içi rahatladi.çektirmeyi düşünmüyor.ama yinede endişeli.tesekkurler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2013 Saat 19:23
Yok hicbir seyi.. TAMAMEN DANISIKLI-DOGUSLU; DOKTOR-LABORATUVAR PASLASMALARI.. Yaptiklari;resmen "nitelikli soygun"..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat