Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ishal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İshal & Kabızlık & Kusma
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41403
Tarih: 18 Kas 2025 Saat 23:00

Konu: ishal
Mesajı Yazan: durucan
Konu: ishal
Mesaj Tarihi: 11 Ara 2013 Saat 23:29
Iyi gunler 21 aylik oglum bugun ishal oldu kotu kokulu, pijamaya kadar tasan cok miktarli boyle renksiz gibi cok acik sari
peynir kesigi gibi mukslu ishal oldu. Ayni belitiler hala oglundada var 16 aylik.reflormu vereyim ne yapsam bilemedim.
.....birde ishalden kaka bulasti sanirim pipisi kizarip sisti. Daha oncede sismisti cok fazla antibiyotik surup ve merhem verdi urolog ama zaten ishal bide antibiyotik vermek iyi olmaz gibi geliyor. Balanit demisti oncekine sunnet olsun demisti ben ertelemistim. Sicak sabunlu suya oturttum ama ne yapsam ant. Versemmi. Sunnet yaptirmalimiyim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2013 Saat 01:13
1- Ishal oldu diye; sakin ilac-antibiyotik vermeyin.
2- Reflor ishal ilaci degildir. Probiyotik bakteri ihtiva eder. Antibiyotik kullanim sonrasinda olan ishallere verilir.
3- Pipisi icin; gene "oturma banyosunu" yapin.. Krem-antibiyotik filan gerekmez.
4- Bu yasta; ne sunneti!!! Dertsiz basiniza dertmi acmak istiyorsunuz..

Mesajı Yazan: durucan
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2013 Saat 18:15
Dr bey 3 kere sabunlu sicak su icinde 10 ar dakika oturttum. Gecen sefer urologa goturdugum kadar sis degil ama yinede
kokune kadar sis.ucuda kizarik. Sisligin ne zaman inmesi gerek. Antibiyotiklik bir durumsa vermedigim icin ne gibi bir sonucu olur..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2013 Saat 21:07
Postitlerde, antibiyotik gerekmez, "oturma banyolari" halleder. Mesele; "Balanit" veya, "Balano-Postit" oldugu durumlardir. Eger sadece sunnet derisi kirmizi ve odemli ise; Postit, penis govdesi, bas kismi kirmizi ve odemli ise, antibiyotik gerekir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat