Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

diş,pişik,

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41462
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 19:55


Konu: diş,pişik,
Mesajı Yazan: tunc
Konu: diş,pişik,
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2013 Saat 00:31
merhaba hocam 15 aylık oğlum hakkında 2 tane sorum olacaktı size şimdiden teşekkürler.

1-diş yapısında soya çekim varmıdır yani oğlumun ön iki dişinin arası baya açık bu geçici bir durummudur zamanla düzelirmi yoksa şimdi nasılsa ileridede öyle olur?

2-geçmeyen pişimiz var 1 haftadır,yara şeklinde kanıyor bu aralar çok mandalina yiyor cok seviyor o pişiğe neden olurmu?ben ultralan kullanıyorum ama başka bir dr tek başına ulatralan deriyi inceltir en iyisi eczanede ultralanlı dermosist'di sanırım bunu yaptırın dedi siz ne diyorsunuz doğrumudur?



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2013 Saat 00:39
1- Dis yapisinda, tabiiki "soya cekim" vardir. SUT dislerine kafa yormayin, Kalici dislerde oyle cikacak diye bir kaide yok.
2- Gunde;2x1 ve 5-7 gun kullanmalardan bir sey olmaz.. DERI INCELTEBILMESI ICIN, AYLARCA KULLANIM GEREKIR.
   Eczanede: %3luk Eau Borique (Cahil eczacilar Asit Borik derseniz anlarlar) 300ml kadar hazirlatin, her altini actiginizda, temizlikten sonra birde bu solusyon ile islatin, 3-5 dakika alti acik kalsin, sonra baglayin.


Mesajı Yazan: tunc
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2013 Saat 00:46
hocam o solüsyonla ıslattıktan sonra ultralanı yada herhangi bir pişik kremini sürmeye gerek varmı tek başına asit borik yeterlimi?


Mesajı Yazan: tunc
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2013 Saat 00:48
birde mandalina portakal bunlar pişiği tetiklermi?


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Ara 2013 Saat 02:19
1- Eau Borique ile nemlendirdikten sonra, kremler surulecek.
2- Belirli bir miktardan sonra, tetikler, her sahista farklidir.Once kesip, tekrar azdan baslayin, hangi miktarda pisik olduguna dikkat edin.



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat