Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

HAVALE GEÇİRDİ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41496
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 15:48

Konu: HAVALE GEÇİRDİ
Mesajı Yazan: KAYRA2013
Konu: HAVALE GEÇİRDİ
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2013 Saat 20:29
Selam hocam arkadaşımın 3,5 yaşında ooğlu havale geçirdi buğün okuldan gelince ateşi yokmuş ona pasta hazırlamaya gidip gelene kadar çocugun ağzından burnundan kusmuk gelmiş ateşi 41 e çıkmış ateş düşürücü vermiş hastaneye gitmesi yarım saat sürmüş hastanede tekrar ateşi 40 a çıkmış 24 saat müşadede kalıcakmış.Tahlil sonuçlarınıda size göndericem ama bizim yapabileceğimiz bişey varmı diye sormak istedim.teşekkürler hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2013 Saat 00:09
    " hastanede tekrar ateşi 40 a çıkmış 24 saat müşadede kalıcakmış."

Yatirdiklarina gore, ellerinde muhakkak, bir "kan sayimi" vardir.O "kan sayiminda; WBC (Lokosit) diye bir kisim olacak. Oradaki deger: 15.5 dan az ise, HEMEN; O hastaneden, imza verip kacsinlar...Hic bir ilac-tedavi de gerekmez.
Kan sayimini banada yazin, gerisini sonra anlatirim. Bu arada benim yazarlar bolumundeki, "Ates ve Tedavisi" makalemin bir ciktisini alipokuyun, onlara da okutun..

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2013 Saat 11:09
wbc değeri 13,4 çıkmış akşam novaset 1 gr vermişler 

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2013 Saat 11:17
kan talil sonuçları

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2013 Saat 11:18
bunlar

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2013 Saat 18:43
HEMEN o hastaneden kacsinlar.
SAKIN: Hicbir ilAc, hele igne; SAKIN yaptirmasinlar..O BATAKHANE hastanenin, SAHTEKAR doktorlari, resmen MENENJIT tedavisi uyguluyorlar, hemen imza verip, oradan KACIN... Basit bir GRIBIN, sebep oldugu bir "havale" yoksa basiniza cok isler acacak.. KACIN...

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2013 Saat 18:55
hocam kulak burun boğaz doktoru görmüş bademciklerinde aşırı derecede iltihap cvarmış geniz etinden şüphelenmişler tedavi bitince geniz eti filmi çekiceklermiş 2 adet novaset iğne vermşler birde ateş düşürücü yazıyorlarmış 2 günde serumla bu iğneyi vermişler.sıkıntı varmı hocam.reçetede de novaset 1 gr inflocom 1 gr günde 3 adet minoset 150 mg 5 ml agızdan bir kere 4 gün pedifen şurup 1 adet 4 gün bu reçete hocam almalımıyız bunları  

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2013 Saat 20:23
RESMEN YALAN SOYLUYOR... Benim adimi bile vererek, WBC:13.4 olan bir cocuga; anlattiklarinin hicbirini yaptirmayacaginizi, film filan cektirmeyeceginizi, o igneleri vurdurmayacaginiz, soyleyin.. Resmen "sarlatanlik" yapiyor... Aynen soyleyebilirsiniz..

Mesaj Tarihi: 18 Ara 2013 Saat 13:23
bademcik iltihabı için ne yapmamız gerekiyor boğazları çok agrıyor yemek yemiyor

Mesaj Tarihi: 18 Ara 2013 Saat 20:50
Oyle bir durum, YOK KI!!!!
Anlatiyorum ya; Bademcik veya antibiyotik gerektirecek baska bir durum olsa, WBC(Lokosit) degeri: 15.5 dan fazla olurdu... Sizi resmen aldatmaya calisiyorlar, KACIN oradan....
Bogazi agrirsa; Tantum Verde sprey: gunde4x1 kullanabilirsiniz...
KACIN...

Mesaj Tarihi: 21 Ara 2013 Saat 22:20
hocam kayrayla ilgili bazı tahlillerin açılımını öğrenmek istiyorum.

-2-Hidroksiglutarik asit 47,14
Laktik asidi 245,84
Gliserik asit 10,70
-N-Asetilaspartik asit 36,217
 CK (Kreatin Kinaz, Total) 186
 Glukoz 89
Kreatinin,Serum 0,1

bunların anlamı ne hocam merak ettim kilo almamasının bunlarla alakası varmı acaba

Mesaj Tarihi: 21 Ara 2013 Saat 22:42
Bunlarin acilimi: Gereksiz yere bir suru hic alakasi olmayan, "Metabolizma testleri" ile SOYULDUNUZ!!!
Bu sonuclari gosterdiginizde, bu testleri isteyen doktor, ne dedi, cok merak ediyorum.....!!

Mesaj Tarihi: 22 Ara 2013 Saat 16:37
bişey demedi bişey yok dedi sadece ben merak ettim kilo almayışlın bunlarla alakası varmı diye 

Mesaj Tarihi: 22 Ara 2013 Saat 19:04
1. basamak saglik kuruluslarindaki doktorlarin, bu tahlilleri degerlendirebilecek, veya anlayabilecek, bilgi ve donanimlari yoktur.. Sadece "Performans" arttirabilmek icin istenmis tahliller. Simdilerde cikacak yeni bir kanun ile bu tip doktorlarin, boyle tahlilleri istemelerinin onune gecilecek..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat