Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusma ve gaz

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41513
Tarih: 24 Tem 2025 Saat 12:05

Konu: kusma ve gaz
Mesajı Yazan: Eyüp
Konu: kusma ve gaz
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2013 Saat 21:39
oğlum 5 aylık.hala çok aşırı gazı ve çok çok aşırı kusması var.emme aralarınıda çok açtım.buna ramen devam ediyor.nezaman geçer.bazen sinirden kendimi kaybediyorum.nurse harveys bi umut olurmu?karşı olduğunuzu biliyorum.ama daha nekadar sabretmeliyim.yemek borusu çok zarar görmüş gibi hissediyorum.gazı çıksa alttan ve üstten, kusması azalırmı acaba diyorum.önerilerinizi bekliyorum.meme emdikten sonra gazını çıkarmak için omzuma alırken dahi kusmaya başlıyor.ne elbisemiz,ne kıyafetleri,ne yerler hepsi batıyor.10 dk emziriyorum sadece.3-4 satte bir yada bazen geceleri 5-6 saat.ama yinede kusuyor.önerilerinizi bekliyorum.tşkkrler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2013 Saat 22:31
Kakasinin rengine bakin; Yesil ise hala cok yediriyorsunuz demektir. ALTIN SARISI OLMASI GEREKIR. Ayrica da, asiri kilo almasi da bunu teyid eder.
Kusma ile "yemek borusu" zarar gormez. Mide asiti, yemek borusuna gecip, kusulmadan tekrar mideye donerken zarar verebilir. ODA HER ZAMAN DEGIL..

Mesajı Yazan: Eyüp
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2013 Saat 23:01
kakası sarı.ayrıca kilo alımınıda meme aralarını açarak ilk aylara göre yarı yarıya neredeyse düşürdüm.hala geçmedi.şu gaz ve kusma daha nekadar sürer?oğlum çok tembel.hareket çok yapmıyor ben yaptırıncaya kadar.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Ara 2013 Saat 02:17
5 aylik kilosu; 7.1kg dir... Gerisini siz degerlendirin...
Yedirdikten sonra, hemen yatirmayin, biraz dik kalsin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat