Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

dişlerdeki leke

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41546
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 01:06

Konu: dişlerdeki leke
Mesajı Yazan: secil
Konu: dişlerdeki leke
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2013 Saat 10:50
Merhaba Kadir Bey oğlum 27 aylık dişlerinde kahverengi lekeler var gereksiz yere antibiyotik kullanımıdan sonrada olabilirmiş çürük olmamsı için zymafluordan sizin yazılarınızı okuduktan sonra haberim oldu yalnız dün 4-5 eczaneye sordum depolarda olmadığını söylediler üretimi yokmuş.eczacılardan biride 28 tablet olan d florvit di yanılmıyorsam onu önerdi.bikaç eczaneye daha sorcam eğerki bulamazsam buna eşdeğer olarak ne alabilirim günde kaç tablet vermem gerekiyor.Teşekkür ederim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2013 Saat 22:19
28 tabletligi alip, kaziklanmanin alemi yok.. Siz, Zymafluor arayin.. Bunun haricindekilerde kazik yersiniz. O kazik markalari almayin ki, mecbur kalip, ucuz olan Zymafluor'u satsinlar..

Mesajı Yazan: secil
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2013 Saat 10:29
Sizin cevabınızı okumadan birden fazla eczaneyi arayıp sordum tek yerde buldum 1 tane kalmış ellerinde 5 tl onu aldım depolarda yokmuş bunlardan.28 adet tableti satmak isteyen eczacı önceden zymafluor kaçak geliyordu poşet poşet  şimdi getiremiyorlar biz almıyoruz onları diyo uyanıkkk satacağı ilacın fiyatı kaç paraydı kimbilir.çok teşekkür ederim Kadir bey
6 ay-3 yaş 1 tablet yazıyor.oğlum 27 aylık 1 tablet yeterli midir sizce?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2013 Saat 19:24
Yeterlidir..Ayricada, satmak istedigi ilacin kutusunda kac tane var, onuda hesaplayin. Zymafluor: 400tablet: 5TL...

Zaten, piyasada, ne kadar ucuz ilac varsa, ne hikmetse(!) el ayak cekiyor...
Once: 2TL lik Deposilin yok oldu, sonra, Zymafluor.. bakalim, 2TL'lik Dvit3 ampullere ne zaman sira gelecek..
AKP'nin, muhtesem Saglik sistemi bu olsa gerek...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat