Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kırmızı noktacıklar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41561
Tarih: 27 Eyl 2025 Saat 18:19

Konu: kırmızı noktacıklar
Mesajı Yazan: elfkrm
Konu: kırmızı noktacıklar
Mesaj Tarihi: 19 Ara 2013 Saat 21:47
merhaba Kadir Bey; 4,5 yaşındaki oğlumun sağ gözünün etrafında bugün birden bire iğne ucu kadar kırmızı kırmızı noktalar oluştu.yanakta kılcal damarlar gözükür ya bazen o şekilde kırmızılıkta, deri altında,iğne ucu değmiş gibi noktacıklar??? kılcal damarların nokta şeklinde gözükmesi gibi diyeyim.resim çektim ama gözükmüyor resimden.sağ göz etrafı ve biraz yanağına doğruda var.uzaktan çok belli olmuyor.balgamlı öksürük ve hırıltılı nefes alması var bugünlerde.dün gece çok sık balgamdan ve burun tıkanıklığından uyandı.ara ara öksürdü ağladı vs...bir ilgisi var mı bilemiyorum.sizce ne olabilir?tşkler...

2-Aşırı diş gıcırdatması için sizin önerdiğiniz ataraxı 3-5 gün kullandık.faydasını gördük.bıraktıktan birkaç gün sonra yine başladı 1 gece daha verdim.tekrar birkaç gün sonra yine gıcırdattı yine 1 ölçek verdim.bu şekilde devam ediyor ara ara.ataraxı bu kadar sık kullanmam sakıncalı mıdır?Tşkler...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Ara 2013 Saat 00:39
1- Goz cevresinde gordukleriniz; kusma veya oksuruk sonucu, yuzune kan hucum etmesi ile olan, ufak cilt alti kanamalardir.
2- 5 gunluk kurler seklinde kullanin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat