Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İdrarda Koku

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41688
Tarih: 01 Oca 2026 Saat 09:37

Konu: İdrarda Koku
Mesajı Yazan: efes2630
Konu: İdrarda Koku
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2013 Saat 12:19
Kadir Bey merhaba.Oğlumun 10-15 gündür süren burunda sarı koyu akıntı, gözlerde kızarık şikayetleri sebebiyle serum fizyolojik kullanıyordum, 2 gün önce kulak akıntısı olunca iliadine başlamıştım. Akşamları 37,5-37,8 civarı ateşi de çıkıyordu. Dün tenefüslerde dışarda çok oynamış soğuk havada direncini kırmış olmalı boğazı şişmiş kızarmış iyice ve dilinin arkasında mercimek tanesi kadar kadar kabarcıklar var. Dilinde beyaz pas var ama koku yok. Yalnız her idrarını yapışında değişik bir koku alıyorum. Ne yapayım? Hasta hasta da okula göndermek zorunda da kaldım:(

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Ara 2013 Saat 19:25
hastalik nedeni ile terle su kaybettiginden, birde az su icti ise; idrarda renk ve KOKU degisiklikleri normaldir. Biraz su icirin, hepsi duzelir..
Atessiz bir gecenin arkasindan okula gidebilir.

Mesaj Tarihi: 30 Ara 2013 Saat 17:22

Oğlumun ateşi  (6 yaş+3 ay, 33 kg) 7 gündür bir düşüyor bir çıkıyor hocam. Karın ağrısı, burun tıkanıklığı ve ara ara öksürük de tabloya ekleniyor. Burnunda aşırı bir akıntı yok. Bazen ateşi yükseldiğinde su gibi akıyor. Gözleri çapaklanıyordu tobrased kullanmaya başladım o düzeliyor yavaş yavaş ama ateş uzun sürünce telaşlanmaya başladım ben de. Ne önerirsiniz hocam. Teşekkürler.

Mesaj Tarihi: 30 Ara 2013 Saat 19:09
dili;pembe ve pas yoksa, agizdan;pis bir koku gelmiyorsa, ilave hicbir sey yapmayin.

Mesaj Tarihi: 30 Ara 2013 Saat 22:58
Koku yok da pas vardı hocam o da bugün azalmaya başladı.

Mesaj Tarihi: 30 Ara 2013 Saat 23:15
Bol su teklif edin, o kadar................

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat