Boğaz kızarıklık
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41714
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 16:24
Konu: Boğaz kızarıklık
Mesajı Yazan: semuna
Konu: Boğaz kızarıklık
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 13:42
Mrb hocam 4.5 yasında kızım yine hasta dün burun akıntısı ve balgamlı öksürük vardı. 1 gun öncesinde cok huysuzdu.ateşi37.2 çıkacak gibi dahada.hocam bu balgamlı öksürükten sonra kızımın nefes alış verişi hızlanıyor tık tık sesler geliyor korkuyorum o yüzden. Dra götürdüğümde bronşlarındada ses duyuyor.yine aynı durumdan korkuyorum . Hocam anlamadığım niye her grip sonrası böyle okuyor. Kızımın doğduğundan beri hep burun tıkanıklığı var bütün kış burnu tıkalı. Hep tuzlu su kullanıyorum.bogazının resminide gönderiyorum bi değerlendirirmisiniz hocam.
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 13:49
http://bit.ly/c25MCx">
http://bit.ly/c25MCx">
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 22:31
Antibiyotik gereken bir durum YOK.. Resimdeki bogaz; NORMAL bogaz manzarasidir, o kizariklik, normal kizarikliktir. . Burundaki sumuklerden de anlasilacagi gibi, Gribin sonlarina gelmissiniz. o doktorlarin soyledigi HICBIR seyi, ciddiye almayin.. BENIM GRIP ICIN ANLATTIKLARIMI UYGULAYIN.
|
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 23:05
Hocam birde sabahtan beri başım ağrıyor diyordu. Tam dolven verdim miğdeye inmeden bayağı kustu.grip bu kadar baş ağrısı yapar mı.şimdi hiç iştahı yok . Kustuktan sonra biraz kendine geldi çorba içmişti şimdi yine halsiz .burnu beyaz akıyor ama hocam resimde öyle gözükmüş olabilir.
|
Mesaj Tarihi: 26 Ara 2013 Saat 23:45
GRIP... Grip basliyor..
ESKI MAILLERI OKUYUN.
|
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2013 Saat 21:54
Hocam gecen haftadan beri ateşi vardı dün biraz düşer gibi oldu kulağım ağrıyor dedi dolven verdim iliadin kullanıyorum 2 gündür . Bugun kreşe göndermiştim . Yine ateşi var gözler soluk öksürük arttı kulağım ağrıyor diyor . Bir kulağı 38.5 diğeri 39.2 çıkıyor . Yarın iliadin 3. Gun olacak . Eğer geçmezse napıyım . Bizim grip sonrası hep kulağa vuruyor . Burun akıntısı var ama hep ıcıne çekiyor . Hergümde banyo yaptırıyorum .sadece kullandığım dolven iliadin bal limon coldmix. 1 haftadır bunları kullanıyorum.
|
Mesaj Tarihi: 31 Ara 2013 Saat 22:00
Yas 4.5 kilo 20 kız çocuk bu arada dölveni 5 te vermiştim 9 da yine kulağım ağrıyor dedi bu sefer cAlpol verdim .
|
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2014 Saat 19:17
Dolven dozu ile ilgili yazimi okuyun.
Iliadin; 3 gun kullanin. Gerisi aynen devam.
|
Mesaj Tarihi: 01 Oca 2014 Saat 22:48
Hocam bugun iliadin kullanalı 3 gun oldu hatta 1 kerede fazladan sıktım kulağım hala biraz ağrıyor diyor ateşi 37.8 bugun daha ağrı kesici vermedim . Şimdi dolven verdim kulak ağrısı için tekrar.kulak ağrısı devam ediyor iliadine ara veriyimmi.
2-birde eşim uyuştu diyor yatarken bu normalmi
|
Mesaj Tarihi: 02 Oca 2014 Saat 02:24
1- 3gun aradan sonra, en az 1 gun ara verebilirseniz, ve Serum Fiz ile idare edebilirseniz, daha iyi olur. Olmazsa, 5 gun ne tamamlayin.
2- Agridan dolayi, yorgunluk hissi artar. Bu durumda iken, Iliadin gerekmez.
|
|