Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

doğal antibiyotik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41751
Tarih: 28 Şub 2026 Saat 12:06

Konu: doğal antibiyotik
Mesajı Yazan: akasya2213
Konu: doğal antibiyotik
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 09:03
hocam merhaba;
1.çok sık hastalanan oğlumun bağışıklığını güçlendirmek için bana önerebileceğiniz bir şey var mı?kimileri kefir,boza gibi fermante ürünleri kimi multivitaminleri  öneriyor sizce işe yarar mı?
2.sizin ballı limon tarifiniz evimizin vazgeçilmezi hasta olmasak bile sık sık tüketiyoruz.fakat bir arkadaşımın doktoru aynen sizin karışımı tarif etmiş bir de içine sarımsağı önermiş.şöyle ki sarımsak limon ve bal karışımın doğal antibiyotik görevi gördüğünü ve özellikle ateşli hastalıklarda ateşin çıkmasını engellediğini söylemiş.

sormak istediğim ballı limonun içine koyacağım sarımsak 2 yaşındaki çocuğumun midesini rahatsız edermi?zira bana bile çoğu kez dokunur.kolaylıklar dilerim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 18:17
1- Boyle sacma islerle ugrasmayin... Bagisikligin guclenmesi icin; ya hastalik gecireceksiniz, yada asi olacaksiniz. Bir de, ayrica; ilk 1 sene; Antibiyotik kullanmayacak ve cocuga "Steril" bakmayacaksiniz..Eski mailleri okuyun
2- Limonlu bali; 30 seneden beri soyluyorum, simdi mecbur kaldilar kabul etmeye, zira kimsenin bu aptal doktorlari taktigi yoktu. Ama bu seferde, " strateji" degistirdiler, bu sekilde, "igrenc" modifikasyonlarla, "Limonlu bali" icilemeyecek hale getirip, gene o sarlatan ilaclarini kullanmanizi saglamak istiyorlar..
SALAK bunlar... Maden "Sarimsak" antibiyotik, basit enfeksiyonlara bile antibiyotik yazacaklarina, Sarimsak kullansalar ya!!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat