Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

iştahsızlık ve gelişim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gelişim & Davranış Değişiklikleri
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41752
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 21:27

Konu: iştahsızlık ve gelişim
Mesajı Yazan: bykr
Konu: iştahsızlık ve gelişim
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 11:10
merhaba hocam.oğlum 10 ay 2 haftalık şu anda.33 haftalık sezeryanle doğdu.2.400 gr 45 cm ve baş çevresi 33 cm olarak.ilk aylarda kilo alımı çok iyiydi.normal bebekler ile arayı hızla kapatıyordu.5. aydan sonra kilo alımı çok yavaşladı.6 aylık kilosu 7.200 gr idi.boyu 65 cm di.şimdiki kilosu 8.080 gr 69 cm baş çevresi 42 cm.2 tane diş çıkardı.ablamız kreşe gidiyor ve sürekli grip o yüzden oğlumda sık grip oluyor.oğlum şu anda yemeyi reddediyor.bazen yemek istiyor yedikten sonra kusuyor.sürekli öğürüyor.emmek istiyor ama bulantıdan ve öğürmekten ememiyor.hocam normal bebeklerle ara kapanacağına daha çok açılmaya başladı sanki.bu kadar öğürme,bulantı ve yediğini çıkarma dişten olamaz diye düşünüyorum.hocam ne yapmalıyım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 18:21
2.4kg dogmus bir bebek, bundan daha iyi bir vaziyette olamazdi.. Her ay, azda olsa kilo almasi yeterlidir. Acele etmeyin. Disle hic alakasi yok...

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 19:15
tşkler hocam.peki bu bulantılar neden olur hocam.sürekli ögürüyor uyku arasında bile.emzirmeye çalışıyorum istediği halde bulantıdan dolayı ememiyor.

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 19:58
Verdikleriniz, fazla geliyor, ondan..
Zaten, zurnanin "zirt deligi" de tam bu!!!!
        "- uyku arasında bile.emzirmeye çalışıyorum -" ..Calismayin. En az 3 saat aralar verin.

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 20:00
hocam birde grip olmuşum başım çok ağrıyor.parol da geçirmiyor.evde aprol fort var emzirirken içebilir miyim

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 20:03
hocam 3-4 saat ara ile emziriyorum.yanlış anlaşıldım uyku arasında bile öğürüyor bulantıdan dolayı bazen kustuğuda oluyor gece onu anlatmak istedim.yoksa uyanmadıkça emzirmiyorum

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 20:06
Kakasina bakin; altin sarisi olmasi gerekirken, yesilin tonlari varsa, cok asiri besliyorsunuz demektir.

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 20:14
yok hocam sarı kakası.günde 1 kere yapıyor.hocam çok rahatsız ettim biliyorum kusura bakmayın.bide aprol fort kullanabilırmiyim emzirirken hocam parol baş ağrımı geçirmiyor.çok teşekkür ederim bu arada

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 23:56
Kullanabilirsiniz.
Bebegin beslenme aralarinda, 3 saat ara olmasina itina edin, bakalim farkedecekmi.

Mesaj Tarihi: 29 Ara 2013 Saat 00:19
tamam hocam çok sağolun.özellikle dikkat edeceğim

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat