Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sünnet/pipi yapismasi?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Sünnet
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41765
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 16:56

Konu: sünnet/pipi yapismasi?
Mesajı Yazan: cennettekus
Konu: sünnet/pipi yapismasi?
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2013 Saat 22:40
Kadir bey oglum 6 aylikken sunnet oldu doktor bize sunnet sonrasi devamli pipisini siyirip uflememizi soyledi yapismasin diye oglum kilolu oldugundan pipisinin yapisma riski varmis daha sonra pipisi yapismis doktor aglaya aglsya acti siyirdi kanadi cok agladi oglum netten arastirdim kimi doktor yapisma diye birsey olmaz diyor bu konuda sizin fikrinizi merak ediyorum??

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2013 Saat 00:39
Aptal bunlar... BU KADAR DA CAHILLIK OLMAZ YANI...
1-Erkek Bebeklerin cogunda, sunnet derisi, pipi basina; YAPISIKTIR... O doktor herhalde, bebek pipisi gormemis.
2- Sunnet esnasinda, siyrilarak sunnet yapilsa bile; DAIMA, deri tekrar yapisir. Bu yapisikligi, zamanla pipinin boyun kismindan salgilanan; "Smegma" sivisi ayirir..
3- Isin dogrusu, VEYA kabahatin buyugu; 6aylik bebegin sunnet edilmesidir.. 6 ay boyunca iseyebilen bir bebek, ondan sonrada, eriskin yasa kadar bile ISER...Sizi aldattilar, tufaya getirdiler. Simdi cekeceksiniz. Bu yasta Sunnetin hicbir SARTI OLAMAZ...
4- "pipisini siyirip uflememizi soyledi ".. Yok yahu!!! Gunun en komik doktoru secildi!!! Ufurukle tedavi!!! Keske bu "nadide oneriyi" yazsada, bu ilim-irfandan, butun dunya faydalansa!
5- YEDINIZ BIR HALT... Bari bundan sonra akillanin... HICBIR SEY yapmiyorsunuz, pipiden elinizi-eteginizi cekiyorsunuz, karismiyorsunuz, zamani gelince "Smegma" sivisinin o yapisikligi acmasini BEKLIYORSUNUZ....   nokta..............

Mesajı Yazan: cennettekus
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2013 Saat 00:44
Peki buyuyuncemi sunnet olmasi daha dogru? Erken yasta sunnet edilirse daha rahat eder ilerde korkar diye dusundugumuz icin yaptirmistik..
Cok tsk ederim esimi ikna edemedim siz cevap yazmasaydiniz gene doktora goturup bagittira bagirttira actiracakti..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Ara 2013 Saat 01:04
N'apsin adamcagiz, etraf 'vidi-vidi' etmese, onunda gidecegi yok..
Sunnet yasi; 7-9 yaslari ARASIDIR...
ERKEN YASLARDA, HELE KICI BEZLI IKEN, SUNNET YAPILMASININ hicbir gecerli sebebi olamaz...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat