Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ses kısıklığı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41798
Tarih: 31 Tem 2025 Saat 10:03

Konu: ses kısıklığı
Mesajı Yazan: pozitif84
Konu: ses kısıklığı
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2013 Saat 23:21
merhabalar hocam.. eşimin sorunu ile igili size danışmak istedim. eşim öğretmen sürekli konuşmak zorunda. boğaz yanması ile başlayan ses kısıklığı oldu onda fakat başka hiçbir sorun yok. doktora gitti ona asist plus, katarin ve bepathen pastil verdi. bu ilaçlar ile bir hafta içerisinde geçti fakat bir hafta sonra tekrar başladı. bazen sesi neredeyse tamamen gidiyor. hiç sesi çıkmıyor. ne yapmamızı önerirsiniz acaba.

-------------
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2013 Saat 23:43
SAKIN: Verilen ilaclari bir daha kullanmayin. Yaninda devamli; "Tantum Verde' sprey tasisin, gerektiginde, 2 fis siksin. (Ayna karsisinda yaparsa, daha etkili olur)..

Mesajı Yazan: pozitif84
Mesaj Tarihi: 30 Ara 2013 Saat 23:54
teşekkür ederim hocam. eşimi sizin yazılarınızı okuduktan sonra ilaçları kullanmaması konusunda uyarmıştım ama maalesef doğru bilinen yanlışlar kolay düzelmiyor. ama söylediklerinizin doğru çıktığını gördükçe o da inanmaya başlıyor. okumaya devam..

-------------
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat