Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kusmak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=4183
Tarih: 22 Eyl 2025 Saat 21:23

Konu: kusmak
Mesajı Yazan: meral75
Konu: kusmak
Mesaj Tarihi: 09 Oca 2008 Saat 19:54
merhaba benal hanim,
oglum 1hafta sonra 3 ayini doldurcak emdikten hemen sonra bazende 1saat icinde 2 3yemek kasigi kadar kusuyo bu normalmi? gaz sorunuda oldugu icin bazen aclikmi gazmi ayirt edmeyip gündüzleri2saate 1emizdirdigim oluyo.. uykuyda hemen dalamiyo cok ugrasiyoruz uyuyuncada 10 dak.da kalkiyo acaba süt fazlami geliyo ciddi biseyimi var yoksa bunlar normalmi ? esimde bende cok zorlaniyoruz yardimci olursaniz sevinirizClown

Cevaplar:
Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2008 Saat 12:05
Merhaba...
Hemen kusması normal. Gazını çıkarırken bebejkelr fazlasını da çıkarırlar. Bir saat sonraki ise hem bu nedenle hem de kusmaya neden olan pek çok nedenle olabilir. Ama bu yaş grubunda ciddi bir şey olmaz endişe etmeyin. İki saatten daha kısa aralarla emzirmeyin. Üçüncü ayda genellikle biz 2.5-3 saat aralık isteriz. GAzlı bebekelr ağladığında anneler yatışsın diye veya aç olduğunu düşünerek emziriyorlar. Bu uygulama doğru değil. GAzı arttırır. Sevgiler...

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2008 Saat 13:49
Smiletsk.ler benal hanim.. normalmi diye endise ediyoduk.. bi sorum daha olcakti hocam.. gazi icin sa.. sim.. diye 3 haftadir damla kullaniyoruz bi sakincasi varmi uzun süre kullanmanin? gazi cikariyo ama yine agliyo önce her emdiginden sonraydi simdi aksamlari sancilaniyo cok kivraniyo baska ne yapabiliriz.. sevgiler..oglumdanda öpücüklerClown 

Mesajı Yazan: benalbuyukgebiz
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2008 Saat 20:37
Merhaba...
Bu aylarda bu sorunlar normaldir. İlacınızın ismini tam okuyamıyorum. Doktor vermişse doğrudur. Sevgiler...

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2008 Saat 18:27

Smileilginiz ve cevaplariniz icin tesekkürler Benal hanim..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat