Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Grip sonu öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41907
Tarih: 27 Eyl 2025 Saat 16:54

Konu: Grip sonu öksürük
Mesajı Yazan: efes2630
Konu: Grip sonu öksürük
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2014 Saat 14:30

Kadir bey merhaba, 2 hafta önce oğlumda yüksek ateş (1 hafta sürdü), ilk gece 1 kere kusma, sonra 4 gün karın ağrısı ve mide bulantısı hissi, 7 gün başını yataktan kaldıramama şeklinde halsizlik, bitkinlik, ağızda pas ile devam eden grip vardı. 7 gün sonra ateş düştü, bu arada iştahsızlıktan 1,5 kilo zayıfladı, burun akıntısı ve tıkanıklık ve öksürük devam ediyor artı çok pis bir ağız kokusu oluştu.  Öksürmekten artık karnını tutuyor yavrucuk, dün kasığını göstererek anne sanki yırtıldı dedi. Ben de aynı gribi geçirdim. Öksürmekten başım zonkluyor. Her öksürdüğünde başımın özellikle üst kısmı ve şakaklarımın üstünde bir ağrı ve baş dönmesi oluşmaya başladı, ayrıca gözüm kararıyor öksürdükten sonra.  Sonuna geldik ama mahvetti hocam bizi. Özellikle oğlumun kasık ağrısı ve baş ağrım korkutmaya başladı. Değerlendirme yaparsanız içimiz rahatlayacak biraz. Teşekkürler.Sağlıklı günler dilerim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Oca 2014 Saat 22:44
Grip geciriyorsunuz.. Bu sene agir geciyor... Ozel bir tedavisi yok.. Ilac kullanmayin. Eski mailleri okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat