Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

diş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diş & Ağız
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41934
Tarih: 16 Kas 2025 Saat 08:34

Konu: diş
Mesajı Yazan: GKGSSG
Konu: diş
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2014 Saat 19:31
kadir bey 11 aylık bir kızım var.altta iki dişi var.sağ üst  ön diş iki gün önce  patladı. yanındaki ve sol üst ön diş  de kabarmış dişler görünüyor.alt dişler çıkarken bir sorun yaşamadık.4-5 gündür kutu süt veremiyorum biberonu ağzına alıyor ağzını kapatmaya kalmadan çıkarıyor .bardakla  yada kamışla deniyorum yarısından fazlası dışarı gidiyor ağzında tutmayı başaramadığı için.ama emzik alıyor meyveyi kemiriyor havucu ısırıyor ekmeğin sert kısmını kopormaya çalışıyor ama biberonu almak istiyor ama damaklarından mı nedir anlamadım çıkarıyor.gündüz bir şekilde hallediyoruz ama gece emdikten sonra yetmediğinde biberonu almadığı için ne ne yapacağımı bilmiyorum.dişlerin çıkarken rahatsızlık vermediğini yazılarınızdan biliyorum..bu durumu nasıl atlatacağız?teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 Oca 2014 Saat 20:38
Hicbir; "Sut disi", hicbir zaman bir rahatsizlik veya ates yapmaz.. Yeteri kadar ac kalsin, her turlu sekilde yer...

Mesajı Yazan: GKGSSG
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2014 Saat 18:37
8 ay anne sütüyle beslenen sonrada biberonlaşakır şakır  3 aydır kutu süt içen bebekneden biberonla süt içmiyor.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Oca 2014 Saat 19:46
Keyfinin kahyasimisiniz??? Keyfi bilir.. Biberon deligini buyutmeyi denedinizmi? Zor geliyor olabilir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat