Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

geniz eti kulak ağrısı grip

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41988
Tarih: 23 Kas 2025 Saat 16:55

Konu: geniz eti kulak ağrısı grip
Mesajı Yazan: yorgunanne1984
Konu: geniz eti kulak ağrısı grip
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2014 Saat 05:29
hocam 3 yaşındaki oğlumun kış boyu burnu akıyor ve kış boyu serum fizy.kullanıyorumbu kadar çok burun akıntısı normalmi ?
birde  gece horlaması var geniz eti büyük demişti dr.kbb a götürdüm kulakları çok kötü sıvı birikmiş dedi duyuyomu falan dedi duymasında sıkıntı yok benicak antb.verdi ben kullanmıyorum iliadin kullanıyorum şuan devamlı grip olup kulaklarında sıvı birikiyor ileride kulaklarında bir hasar meydana gelirmi yardımcı olursanız sevinirim hocam kilosu 12

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2014 Saat 18:33
Merak etmeyin, her cocuk boyle bir devre geciriyor. KBB'nin zirvalarina kulak asmayin, onlar hep Ameliyat edilsin isterler... Kulaga her hangi bir sey damlatmadiginiz surece, kulakta bir hasar olusmaz..

Mesajı Yazan: polatbebek
Mesaj Tarihi: 10 Oca 2014 Saat 21:52
Merhaba Kadir hocam, bebeğimizde iki gündür göz sulanması, burun akıntısı var bugünde uykularından ağlayarak uyandı, kulağını şiddetli şekilde kaşımaya çalışıyor. 9 aylık bebeğimize İliadin ped. sprey kullanabilir miyiz?maillerinizde iliadin ped. damla kullanın demiştiniz. Kullanabilirsek ne miktarda ne kadar kullanmalıyız. Orta kulak iltihabından şüphelenmeli miyiz?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Oca 2014 Saat 01:58
Iliadin ped DAMLA'yi kullanin. Gunde:2x2'ser damla 3gun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat