bağırsak tembelliği mi?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42069
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 23:49
Konu: bağırsak tembelliği mi?
Mesajı Yazan: belinayyalçın06
Konu: bağırsak tembelliği mi?
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2014 Saat 17:52
hocam ben sizi kabızlık konusunda sürekli rahatsız ediyorum. bundan rahatsızlık duyuyorum ama size de çok güveniyorum. kızımın problemini çözemiyorum. sıkıştım kaldım. önceleri sadece tuttuğu için kabız oluyordu şimdi 2. gün bile yapsa zorlanıyor yaparken. kakasının kıvamı son zamanlarda uc kısmı sert arkası yumuşak ama kalın ve sanki ıkınıyo ama ıkınmasına rağmen çıkartamıyor gibi bir izlenim verdi bana. poposuna baktığım zaman tuvaletini görüyorum. (daha yapmadan bez değiştirttiğini daha önce anlatmıştım.) poposunu silerken dikkatimi çekiyor bi kaç seferdir. ıkınıpta yapamaması mümkünmü?tuvaletini tutması bağırsak tembeliiği yapmış olabilirmi? bir doktora muayene ettirmelimiyim?duphalacda bize bir çözüm vermiyor beslenmesine dikkat etmeye çalışıyorum ama sebzede yediremiyorum son zamanlarda. salatalık veriyorum bol bol. bide ilaç ilaç ne zamana kadar. doğal yollarla nasıl çözebilirim? hiç bir kuru meyveyi yemiyor hoşaf olarak vermeye çalışıyorum onuda beğenmiyor hanımefendi. sanırım yemediği içmediği sürece böyle çekeceğiz hep beraber
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2014 Saat 22:58
Sokol likid deneyin, aksamlari 1 olcek(5ml) verin.
|
Mesajı Yazan: belinayyalçın06
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2014 Saat 23:14
ne kadar süre kullanmam gerek doktor bey.. bi yalnışlık yapmayayım.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2014 Saat 00:05
Kafaniza gore takilin... Barsaktan emilen bir ilac degil. Sisenin tamamini icse, zehirlenmez. 2 ay kullansa gene bir sey olmaz.
|
|