ateş öksürük kusma isal
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42237
Tarih: 15 Kas 2025 Saat 23:40
Konu: ateş öksürük kusma isal
Mesajı Yazan: kevser 2
Konu: ateş öksürük kusma isal
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2014 Saat 19:41
|
hocam dün yazmıştım 6 aylık oğlum 2 aydır grip öksürüğümüz şiddetlendi hırıltımız sesi kalınlaştı isal ve kusmamız vardı çok yoğun değil ama bugünde ateş eklendi 38,8 şuan panalgine fitil verdim yarım hocam acile götürüp kan sayımı yapalımmı yoksa bu gece bekliyim ateş geçermi acil lütfen yardım edin
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2014 Saat 19:50
|
hoıcam beni atladınız sorum gözükmüyomu
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Oca 2014 Saat 19:57
Suali her yenilediginizde, mesajiniz, en arka siraya gidiyor..
Domuz Gribi geciriyor, Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin..
|
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2014 Saat 03:39
|
Hocam atesimiz israrla cikmaya devam edince mecburen acile gittik 38.8 atesimiz ilackarin etkisi gidince tekrar yuksekiyo cigerkerinden film çektiler hafif ralleri var dediler birde Jan sayimi yaptirdik WBC 19.4. CRP 0.345 bronsiolit dediler ayrıca ventolin şurup.zitranax antibiyotik rhinnaf sprey verdiler ventolini kullanmamak gerektiğini biliyorum diğerleri hakkında ne dersiniz sizin dusuncenizi almadan başlamak istemiyorum tesekkurler
|
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2014 Saat 19:15
SAKIN; O ilaclarin hicbirini kullanmayin... Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Nasil olsa her gidene, ayni seyleri soyleyip, ayni tahlilleri yapip, hepsine antibiyotik ve Ventolin'i dayiyorlar... Ne diye gidersinizki????
|
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2014 Saat 19:35
|
hocam o ilaçların hiç birini kullanmadım bugün k€ndi dr gittik orta kulak iltihabı var d€di ciğ€rl€ri f€na d€ğil ama kulakları kötü d€di 6 tan€ unac€fin d€kort iğn€sini v€rdi otriv€nt burun spr€yi bird€ lord€s diy€ al€rji şurubu v€rdi hocam b€n gitm€k ist€miyorum ama €şim anlamıyo büyük oğlum at€şli haval€ g€çirdi o yüzd€n çok korkuyoruz
|
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2014 Saat 22:54
Al birini, vur otekine!!!
Kulak agrisi olmadan; OrtaKulak iltihabi OLMAZ.... Oldugunda da; degil igne, agizdan Antibiyotik bile gerekmez..
Eski yazilari okuyun.
Havalelerin bir zarari yoktur... Ates ile ilgili makalelerimi, "yazarlar" bolumunden okuyun...
|
|