Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42269
Tarih: 11 Oca 2026 Saat 12:08

Konu: Geçmeyen öksürük
Mesajı Yazan: Tunajade
Konu: Geçmeyen öksürük
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2014 Saat 03:32
Dr bey merhaba, benim 2.5 yasinda bir kizim var ve yuvaya gidiyoruz malum yuva sartlari biliyorsunuz hastalik ates virüs bunlarla yaşamayi öğrenmeye basladik. Kizimin geçmeyen bir öksürüğü var birde burun akintimiz. Yanliz burnu içeriye akiyor öksürüğü sadece gece birde sabah uyandıginda oluyordu. Bu arada sadece burun damlasi kullandim 2-3 gün ara ile sadece geceleri rahat uyusun diye. Başka yaptıgım odamıza sıcak su koyup nemlendirmek kaloriferi kısıp oda sıcaklığını 20-21 derece yapmak bazı gecelerde kekik Yada papatya kaynatılmış su koymak oldu. Tek yapmadığım cocuğumu dra götürmemem oldu sanırım ateşi olmadıgı müddetçe ve keyfi yerinde oldugu süre içinde doktorumuz takip edin eğer iyi degilse getirin dediği için oldu sanırım. Havalarımız cok soğuk -20 yinede dışarıya çıkıyoruz temiz hava için.yanlız bu gece cok öksürdü ve sürekli yutkunma hareketi yaptı ayaklarının altına vicks sürdüm bilmiyorum ne kdr doğru yaptım yastığını biraz kaldırdım oturur vaziyete aldım rahat etti. Sizden ricam ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izleyim??

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Oca 2014 Saat 05:59
1- Eski mailleri okuyun.
2- Vicks goguse suruluyor, ayaga degil.Eski mailleri okuyun.
3- Gerisi dogru, devam.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat