Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Karnı ağrıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42293
Tarih: 26 Tem 2025 Saat 10:56

Konu: Karnı ağrıyor
Mesajı Yazan: oğuzkaan
Konu: Karnı ağrıyor
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2014 Saat 13:18
Merhaba Kadir bey.kızım dila 3yasında. İki gündür aralıklı olarak karnının agrıdıgını söylüyordu.dun gece aglayarak uyandı. Yine karnım ağrıyor dedi.biraz ateşi vardı(38.3) sonra kusmaya başladı.biraz burnu tıkalı.öksürük yok.bu saate kadar hiç birşey yemedi.süt de içmedi.surekli karnım ağrıyor diyor ve halsiz keyifsiz. Sizce ne olmuş olabilir.(bir de alttan gaz çıkarttığında çok kötü kokuyor)
Not:dila doğduğundan beri hiç ilaç kullanmadı.ne öksürük şurubu ne ateş düşürücü ne de antibiyotik 
Cevabınıza göre hareket edeceğim
Sevgiler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2014 Saat 20:32
Domuz Gribi geciriyor.. Aynen Grip gibi ele alin, Bir tek ilaveten, cok kusma olursa; Emedur fitil; gunde 1 gerekirse;2x1 verin.

Mesajı Yazan: oğuzkaan
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2014 Saat 22:33
Gün içerisinde hiç kusmadı.öğleden sonra yemek yemeye başladı.ateş hiç olmadı gündüz.sadece arada karnım ağrıyor dıyor. Sanki arada sancı giriyormuş gibi bir anda ağlayarak söylüyor sonra susuyor.yine de domuz gribi mi diyorsunuz?bir de bulaşıcılık ne  durumda olur?ateş olduğunda diye öğretmiştiniz hep.bir de iye den şüphelendim.ama idrarda yanma falan yok. Belki o ağrı yapıyordur dedim. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Oca 2014 Saat 23:25
Domuz Gribi... Cocuklarda cok hafif ve kisa geciyor. 1 haftada duzelir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat