hızlı nefes alıp verme
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İç Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42333
Tarih: 11 Eyl 2025 Saat 22:56
Konu: hızlı nefes alıp verme
Mesajı Yazan: melisela
Konu: hızlı nefes alıp verme
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2014 Saat 20:27
merhabalar kadir bey, devamlı eski mailleri yazılarınızı okuyorum çok faydalı bilgiler veriyorsunuz teşekkürler.. Ama Size ilk defa yazıyorum.
21 aylık kızımda pazartesi akşamı burun tıkanıklığı başladı serum fizyolojik ile açtım devamlı, öksürük fazla yoktu sonradan oldu. Ballı limon verdim iki-üç gündür, cold mix damlatıyorum. tıkanıklık geçti ancak kızım sonradan dakida 65 üstü nefes alıp vermeye başladı. Ateş olmadı. dün geceden beri durum böyle hiç uyuyamıyor. bende korkumdan iki kez ventolin şurup verdim istemeyerek. bu hızlı solunum neden olabilir? kızımda küçükken bala karşı alerji oldu acaba bundan olabilir mi? iki hafta önce yine aynısı tekrarlamıştı ondada bal vermiştim. yine üç kez ventolin verip düzelmişti. bize önerirsiniz? cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Saygılar..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Oca 2014 Saat 23:54
Solunum yolu Allerjilerinde, solunum hizlanmaz, nefes verme SIKINTILI OLUR. Takip edelim... Bal??? Bilemem, iyi bir zamaninda tekrar verip denemek lazim.
|
Mesajı Yazan: melisela
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2014 Saat 10:52
Hocam cevabınız için teşekkür ediyorum..
İki hafta öncede aynısı oldu ve doktora götürmüştüm doktor zatüre olabilir deyip film çekti ama beklediğim kadar kötü değil dedi ve antibiyotik, ventolin şurup yazmıştı. Ben ateşi olmadığı için antibiyotiği vermemiştim sadece 3 kez tatlı kaşığı ile ventolin verdim. Bu seferde aynı oldu bu kez 1 kez ventolin verdim sadece, dün gece daha rahattı ama bu sabah yine hızlı nefes alış verişi vardı. dediğiniz gibi zor alış veriş yok. sadece solunumu hızlı. Nefes verirken hıcıltı oluyor sigara içmiş gibi. bu sabahta dut pekmezi ile zencefil tozu karıştırıp verdim. dolu dolu öksürüğü var, ama inatla ilaç vermiyorum. Umarım daha kötü olmaz.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Oca 2014 Saat 19:30
ATES OLMADAN, ZATURRE OLMAZ...
Bu SAHTEKARLAR, artik her oksurene,Ventolin verdiklerinden, bu tip doktorlardan uzak durun. Eski mailleri okuyun. Benim; Grip ve oksuruk icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|