atessiz bogaz enf.
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42352
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 16:43
Konu: atessiz bogaz enf.
Mesajı Yazan: spancm
Konu: atessiz bogaz enf.
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2014 Saat 00:05
Hocam yine ben...size sormadan adim atamaz oldum desem yeridir..ikizlerimden biri daha once sizede yazmistim pfapa hastaligindan muzdarip fakat cok sukur ki prednol ile atak araligimuz baya uzadi yaklasik yedi aya cikti.artik pfapa atagi mi yoksa bogaz enfeksiyonu mu rahatca ayirt edebiliyorum fakat bu kez durum farkli.iki gundur bogazi tikali gibi konusmaya baslayinca bogazina baktim ki bademcikleri bembeyaz olmus fakat ates huzursuzluk vb.hicbirseyi yok.pfapa da dusurulemeyen yuksek ates ve lenf bezlerinde sisme olurdu mutlaka.normal enfeksiyonsa acaba beta mi dedim ama onda da ates beklerim.beklemeli miyim acaba bilemedim.3 yasinda 16.5 kilo 100 cm.dogum kilosu 2.500 gr.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2014 Saat 03:45
Gribe benziyor, ona gore davranin.
Kilo degerlendirmesi icin, cinsiyetini yazmaniz lazim.
|
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2014 Saat 08:47
Hocam bu gece hafif atesi oldu sabaha kendiliginden dusmustu.cinsiyeti erkek bu arada.
|
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2014 Saat 18:14
7cm boy, 2kg agirlik fazlasi var. Bundan sonrakileri, Persentil hesaplamadan takip edin.
|
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2014 Saat 22:41
Hocam oglumun keyfi yerinde bugun bir kez ateslendi fazla yukselmedi kendi dustu.strep a testi yaptim negatif cikinca kan sayimina gerek duymadim beklemedeyim dediginiz gibi arkasindan grip bekliyorum ama umarim bakteriyel bir enfeksiyonu atlamis olmam.
|
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2014 Saat 00:38
Strep A bakilmasi gereken bir durum olsa idi, MUTLAKA: Yuksek ates, dilde kalin bir pas, agizda feci pis bir koku ve Bulanti-Kusma olurdu..
|
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2014 Saat 02:26
Hocam bademciklerinde kriptleri gorunce ilk once streptekok lari elemek istedim acikcasi.viral bakteriyel ayrimini dogrudan yapmak biraz zamanimizi alacak sanki.tesekkur ederim cevaplariniz icin.
|
Mesaj Tarihi: 01 Şub 2014 Saat 18:25
Kriptik ifrazatlari, bazi viruslerde yapar... Antibiyotik kullanacaksaniz ve "agiz kokusu ve dildeki pas" ile karar veremedinizse, mutlaka bir kan sayimi yaptirin.
|
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2014 Saat 23:35
Hocam yine size minettarim cok tesekkur ederim.Bir kac gece hafif atesi oldu dusurmedim simdi gayet iyi bogazina baktim beyazliklar kaybolmus bile.İyi ki varsiniz.
|
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2014 Saat 23:09
|