Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

reflü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42353
Tarih: 08 May 2025 Saat 07:06

Konu: reflü
Mesajı Yazan: nilufer_catal
Konu: reflü
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2014 Saat 00:07
hocam merhaba, 1 yaşındaki kızımı geçen ay doktoro götürdük kontrol için. doktor kesinlikle yatmadan önce birşey yedirme ve gecede biberonla süt falan içirme dedi. sadece su ver dedi. en az yatmadan 1 saat önce yemesi gerekiyormuş. kalıcı reflü olurmuş. ben size sormak istedim. gece uyandığında biberonla süt veremezmiyim? şimdiden teşekkür ederim...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2014 Saat 03:47
Palavra sikmis.. Gece sutlerine devam, eski "Sut dusmanligi" gene hortladi anlasilan.. Eski maillere bir goz atin.. Boyle salak doktorlarada gitmeyin.   Cokmu aradiniz!!!

Mesajı Yazan: nilufer_catal
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2014 Saat 14:32
tamam hocam çok teşekkür ederim. peki hocam kızım 13 aylık acd kullanıyorduk yeni bitti. şu an için ilave hiçbir ilaç almıyoruz. dvit ampül içirmeme şu an için gerek varmı yoksa bu seneyi geçirip seneyemi vermeliyim.

Mesaj Tarihi: 31 Oca 2014 Saat 18:41
Senede 1 ampul Dvit3 icirmeye, hemen baslayin.

Mesajı Yazan: afet
Mesaj Tarihi: 31 Oca 2014 Saat 19:33
Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

Senede 1 ampul Dvit3 icirmeye, hemen baslayin.

Kadir bey 18 aylik 11 kg kizima ve 4.5 yasindaki 20 kg ogluma ikisine de birer ampul dvit3 mu icireyim.eski bir mailinizde ailecek her sene için demissiniz.yani kiloya boya gore degilde hepimiz ailecek 1 er ampul mu icelim.birde benim çocuklar hep hasta oluyor.icmek icin iyi olmak sartmidir.saygilarimla...

-------------
EvliMutluÇocuklu

Mesaj Tarihi: 01 Şub 2014 Saat 00:20
Adam basi 1 tane... Yasa-kiloya bakmiyoruz.. Hasta iken bile alabilirler.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat