Kadir Bey, Vitaminlerle ilgili sorulmuş çok soru var bağışıklık güçlendiricileri hiç kullanmadım ama 2 yaşına kadar minadex gibi vitamini,d vitaminini ve 2 yaşından sonrada yılda 1 devit ampulü önerdiğinizi okudum sorum şu ki ben 1 yaşında kadar dvit 3 damla kullandım.günde 3 damla kışın 4 damla.Onun dışında hiç vitamin falan kullanmadım.Sorum şu ki kızım şimdi çok sık hasta oluyor acaba vitamin falan vermediğimden kaynaklı olabilir mi? 6 yaşı yeni bitti önerdiğiniz bir vitamin varmı çok meyvede yemiyor pek kışın portakal mandalina yazın çilek kiraz.
Herhangi bir olumsuz etkisi olmuşmudur bu vitamin takviyesi kullanmamamın dediğim gibi çok iştahlıda değil.
Birde bir sitede okudum 7 yaşına kadar balık yağı çocuk gelişimi için çok önemli diye.Ben sık sık kontrollere götürmeme rağmen hiç balıkyağı vitamin önermedi dr. üstelik kendi başıma vitamin alırsam bazı vitaminler vücutta birikir diye okuduğum için ve özellikle b vitamini fazla olursa sakıncalı diye söylediği için uzmanlar hiç alıp vermedim. Balık çok yemiyor. Siz hiç balık yemeden yaşayanlar nasıl gelişiyor demişsiniz bir soruda .Vitaminde kullanmayınca ben iyice panik oldum.
|